WebPillangó főoldal
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mutasd magad!  (Megtekintve 32177 alkalommal)
AAron

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #40 Dátum: 2007. 11. 17. - 21:30:23 »

Sziasztok ezt a szösszenetet 2 nap alatt kellet összeraknom. Átadott munka, és kicsit uccsó pillanatban szoltak.

Mi a véleményetek?

http://www.aaron.extra.hu/relevancia
Naplózva

üdv.
Aaron
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag

« Válasz #41 Dátum: 2007. 11. 18. - 20:48:49 »

Első ránézésre jó viszont, ha alaposabban nézi az ember, akkor szembetűnnek a hibák:
agyonefektezés, mindenen glow effekt, sok árnyék, és többirányú színátmenet. Ajánlanám olvasásra: http://webpillango.org/2007/10/06/a-webdesignerek-het-bune/
Naplózva
AAron

Új tag
*

« Válasz #42 Dátum: 2007. 11. 18. - 22:22:16 »

Ahham, oké köszi, próbálok javítani a hibámon.
A hét bűn közül mindíg sikerlül egyet csinálni.
Naplózva

üdv.
Aaron
schumika

Új tag
*

« Válasz #43 Dátum: 2007. 12. 03. - 16:24:28 »

Sziasztok!

Elkezdtem átalakítgatni az oldalam a közelgő ünnepek alkalmából. Nincs még kész, állandóan változik. Nézzétek meg, és írjatok hogy mit lehetne még szebbé és jobbá tenni a design-on, hogy lenne élethűbb. Előre is köszi mindenkinek!

www.ferrarifanclub.eu/hu
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag

« Válasz #44 Dátum: 2007. 12. 04. - 00:23:25 »

Elszöször is írj a megfelelő helyre, nem volt semmi köze a vetélkedőhöz Mosolyog Szerintem sokkal, de sokkal több fehér kell az oldalra. A logó zöveg is lehetne havas. Hamarosan az a leírás következik, csak egy legyen egy kis időm Mosolyog
Naplózva
schumika

Új tag
*

« Válasz #45 Dátum: 2007. 12. 04. - 12:49:14 »

De amúgy a hó jóra sikerült szerinted? Vagy még alakítgassak rajta?

OFF: lehet félreértettem a vetélkedő lényegét... Hááát Bibííí
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag

« Válasz #46 Dátum: 2007. 12. 04. - 14:03:29 »

A hó az elég jó lett szerintem. Csak kevés Mosolyog Nem ártana téli jellegzetességeket s belevinni, pl havas F1 pálya a weboldal alján/tetején. Télapó Ferraris ruhában, karácsonyfa alatt versenyautó Mosolyog Na, kreatív kell lenni, lehet azért nem ennyire Mosolyog
Naplózva
dying.inside

Új tag
*

« Válasz #47 Dátum: 2007. 12. 17. - 20:12:53 »

mutatom  Mosolyog
http://tudastarlap.extra.hu
és igen, tudom mi lesz az első két kritika Mosolyog egyhangú színvilág, és nagy a fejléc, kevés a hely a tartalomnak Mosolyog
egyébként igen, el kell hinni: 9 és fél éves 4.-es vagyok Mosolyog
várom a kritikákat!
Naplózva

[ dying.inside ]
tudastarlap.extra.hu
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag

« Válasz #48 Dátum: 2007. 12. 17. - 23:10:24 »

Előszöris, légy üdvözölve a fórumon. Nagyon ügyes vagy! Azt hiszem, hogy a két fő gondot jómagad is elmondtad! Amin még jó volna változtani az, hogy a háttér ne ismétlődjön. A megoldas egyszeru, a kovetkezo sort
Kód:
<body background="osztaly_alap.jpg" align="center">
helyettesitsd
Kód:
<body>
resszel.
A háttert a CSSből add meg (style.css), ahol a body-t formázod. a következő sort kell behelyezd:
Kód:
background: #fff url(osztaly_alap.jpg) center top no-repeat;
Erre azert van szukseg, mert nagyobb kepernyokon ismetlodik a hatter.

Majd jovore megtanulod a DIVes desgint is Mosolyog Azzal most ne foglalkozz. Mennyj es hogolyozzal Kacsint
Naplózva
dying.inside

Új tag
*

« Válasz #49 Dátum: 2007. 12. 18. - 09:39:35 »

Köszönöm Mosolyog
majd lesznek új műveim is, talán azok jobbak lesznek mert szinte mindig fejlődök valamiben Mosolyog
Naplózva

[ dying.inside ]
tudastarlap.extra.hu
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag

« Válasz #50 Dátum: 2007. 12. 18. - 17:56:54 »

Az ember mindig tanul valamit. Az a szep az egeszben Mosolyog Sok sikert!
Naplózva
takosattila
Új tag
*

« Válasz #51 Dátum: 2008. 01. 02. - 12:27:30 »

Na akkor én is beajánlom az oldalamat:
http://www.vasarhelyi-szolnok.sulinet.hu/
Várok mindenféle kritikát.
Naplózva
Laller
Új tag
*

« Válasz #52 Dátum: 2008. 01. 03. - 17:58:04 »

Rövid leszek és tömör.

Untitled Document - gáz.
Frame-es oldal ilyen megoldásban (pl: oldalra gördíthető menü?) - gáz.
">" a menüben - gáz.

Tovább nem is néztem. Bocs, ha őszinte voltam Mosolyog

mod: mégis továbbnéztem Vigyorog

Háttérről jobbra lelógó szövegek - gáz (ha nagyobb felbontásban nézik, mint amire tervezted, szétcsúszik az egész).
1280-ban pl: http://a.imagehost.org/0123/pic01.jpg
Maga a háttér is gázos a jelenlegi formájában.
Táblázat alatt különösen.
« Utoljára szerkesztve: 2008. 01. 03. - 18:08:48 írta Laller » Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag

« Válasz #53 Dátum: 2008. 01. 04. - 18:26:53 »

Az oldal valóban szétesik nagy felbontásnál, és valóban idejét múlta a frames megoldás, viszont a kacsacsőrök nem rosszak a menüben. Ígaz, egy szóközt beszúrnék, hogy jobban olvasható legyen. Olvashatóságról lévén szó, jobb lenne, ha találnál egy más szint a menüben lévő fehér helyett, mert eléggé nehézkesen olvasható első ránézésre.
Amivel én kezdeném az az, hogy átalakítanám frameless szerkezetre, majd a többi apróságra is figyelmet fordítanék
Sok sikert!
Naplózva
AAron

Új tag
*

« Válasz #54 Dátum: 2008. 01. 06. - 20:25:44 »

Kissebb felbontásban már a menüben is megjelenik a csúszka.
Az Untitled-el kéne valamit csinálni (<title>)
a menü gombjait szerintem kép nélkűl is meglehet oldani. Ha képben akarod akkor legalább kacsacsőr helyet rakj be valami mást.
Ha a "fo_frame"-edet nézzük akkor a háttered ismétlődik. Ezt bekéne állítani norepeat-ra, hogy szebb legyen, bár ha neked így jó akkor jó. bár a felhasználók szemével kell gondolkodni.
Naplózva

üdv.
Aaron
un.

Új tag
*

« Válasz #55 Dátum: 2008. 02. 28. - 10:43:20 »

ha már egyszer beregisztráltam énis szeretnék egy őszinte kritikát a blogomról Mosolyog www.urbansblog.freeblog.hu   hozzáteszem hogy még elég fiatal vagyok (15) de ezmiatt nem kell kímélni engem nyugodtan mond meg ami nem jó mert ezzel szeretnék továbbra is foglalkozni előre is kösz...
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag

« Válasz #56 Dátum: 2008. 02. 28. - 14:28:03 »

Üdv a fórumon!
Az első kritika az, hogy nem kell a www  Vigyorog Az oldalad úgy tartalmilag, mind design szempontjából egyedi. Ha jól értem a design, akkor egy minimalist stílusú bloggal van dolgom, szóval annak tökéletesen megfelel a design. Ha kissé el szeretnél szakadni az egyszerűségtől, akkor ajánlom figyelmedbe, hogy vigyél be több színt a sablonba, pl. a fejlécbe Mosolyog
Csak így tovább!
Naplózva
un.

Új tag
*

« Válasz #57 Dátum: 2008. 02. 28. - 16:14:30 »

először is tetszik a fórumod nagyon is Mosolyog és kösz az üdvözlést is nos igen valamilyen szinten minimalista stílusú (akárcsak én) nem szeretem eltúlozni a dolgokat és nem szeretem az eltúlzott dolgokat sem... Mosolyog viszont szeretem az egyéni dolgokat  Kacsint már dolgozom az új fejlécen mert már más is mondta hogy legyen színesebb csak az a baj hogy én művészalkat vagyok (rajzolok ,festekstb.) és nem tudok a sok szín közül választani mert mind tetszik de viszont van a fekete és a fehér azok a kedvenceim mert semleges színek ezért úgydöntöttem hogy szürke
lesz Mosolyog  sajnos csak max 1 évig foglalkoztam css és html dolgokkal és hát mit mongyak elfelejtettem azokat is amiket tudtam Szomorú sajna azért van a sablon csak nagyon amatőr munkálatokat tudok végrehajtani pedig tudnék mit javítani és hát kösz az építő kritikát Vigyorog
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag

« Válasz #58 Dátum: 2008. 02. 28. - 18:43:17 »

Nos, ha csak az a gond, hogy elfelejtetted, de még ha az alapoktól is akarod kezdeni: itt van a fórum, segítünk. Írd meg kérdésed a megfelelő témakörbe és megpróbálunk magyarázatot és megoldást találni kérdéseidre Mosolyog
Naplózva
un.

Új tag
*

« Válasz #59 Dátum: 2008. 02. 29. - 16:15:34 »

nos nem tudtam eldönteni hogy ide írjam a hozzászólást vagy a saját munkák-ba de aztán ide írtam Mosolyog
Az új hírem hogy javaslatodra elkészítettem egy új fejlécet:  http://urbansblog.freeblog.hu/files/UrbansblogOrange_style.jpg

hosszas morfondírozás után a narancssárga szín mellett döntöttem de még így is jobban tetszik a szürke fejléc Mosolyog nem tudom mit tegyek neked melyik tetszik jobban itt az öreg is az összehasonlítás érdekében: http://urbansblog.freeblog.hu/files/uRBANSBLOG_the_new_design.jpg
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: