AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2007. 11. 17. - 21:30:23 » |
|
Sziasztok ezt a szösszenetet 2 nap alatt kellet összeraknom. Átadott munka, és kicsit uccsó pillanatban szoltak. Mi a véleményetek? http://www.aaron.extra.hu/relevancia
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2007. 11. 18. - 22:22:16 » |
|
Ahham, oké köszi, próbálok javítani a hibámon. A hét bűn közül mindíg sikerlül egyet csinálni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
schumika
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2007. 12. 03. - 16:24:28 » |
|
Sziasztok! Elkezdtem átalakítgatni az oldalam a közelgő ünnepek alkalmából. Nincs még kész, állandóan változik. Nézzétek meg, és írjatok hogy mit lehetne még szebbé és jobbá tenni a design-on, hogy lenne élethűbb. Előre is köszi mindenkinek! www.ferrarifanclub.eu/hu
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2007. 12. 04. - 00:23:25 » |
|
Elszöször is írj a megfelelő helyre, nem volt semmi köze a vetélkedőhöz  Szerintem sokkal, de sokkal több fehér kell az oldalra. A logó zöveg is lehetne havas. Hamarosan az a leírás következik, csak egy legyen egy kis időm 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
schumika
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2007. 12. 04. - 12:49:14 » |
|
De amúgy a hó jóra sikerült szerinted? Vagy még alakítgassak rajta? OFF: lehet félreértettem a vetélkedő lényegét... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2007. 12. 04. - 14:03:29 » |
|
A hó az elég jó lett szerintem. Csak kevés  Nem ártana téli jellegzetességeket s belevinni, pl havas F1 pálya a weboldal alján/tetején. Télapó Ferraris ruhában, karácsonyfa alatt versenyautó  Na, kreatív kell lenni, lehet azért nem ennyire 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2007. 12. 17. - 20:12:53 » |
|
mutatom http://tudastarlap.extra.hués igen, tudom mi lesz az első két kritika  egyhangú színvilág, és nagy a fejléc, kevés a hely a tartalomnak  egyébként igen, el kell hinni: 9 és fél éves 4.-es vagyok  várom a kritikákat!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
[ dying.inside ] tudastarlap.extra.hu
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2007. 12. 17. - 23:10:24 » |
|
Előszöris, légy üdvözölve a fórumon. Nagyon ügyes vagy! Azt hiszem, hogy a két fő gondot jómagad is elmondtad! Amin még jó volna változtani az, hogy a háttér ne ismétlődjön. A megoldas egyszeru, a kovetkezo sort <body background="osztaly_alap.jpg" align="center"> helyettesitsd <body> resszel. A háttert a CSSből add meg (style.css), ahol a body-t formázod. a következő sort kell behelyezd: background: #fff url(osztaly_alap.jpg) center top no-repeat;
Erre azert van szukseg, mert nagyobb kepernyokon ismetlodik a hatter. Majd jovore megtanulod a DIVes desgint is  Azzal most ne foglalkozz. Mennyj es hogolyozzal 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2007. 12. 18. - 09:39:35 » |
|
Köszönöm  majd lesznek új műveim is, talán azok jobbak lesznek mert szinte mindig fejlődök valamiben 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
[ dying.inside ] tudastarlap.extra.hu
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2007. 12. 18. - 17:56:54 » |
|
Az ember mindig tanul valamit. Az a szep az egeszben  Sok sikert!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Laller
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2008. 01. 03. - 17:58:04 » |
|
Rövid leszek és tömör. Untitled Document - gáz. Frame-es oldal ilyen megoldásban (pl: oldalra gördíthető menü?) - gáz. ">" a menüben - gáz. Tovább nem is néztem. Bocs, ha őszinte voltam  mod: mégis továbbnéztem  Háttérről jobbra lelógó szövegek - gáz (ha nagyobb felbontásban nézik, mint amire tervezted, szétcsúszik az egész). 1280-ban pl: http://a.imagehost.org/0123/pic01.jpgMaga a háttér is gázos a jelenlegi formájában. Táblázat alatt különösen.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. 01. 03. - 18:08:48 írta Laller »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2008. 01. 04. - 18:26:53 » |
|
Az oldal valóban szétesik nagy felbontásnál, és valóban idejét múlta a frames megoldás, viszont a kacsacsőrök nem rosszak a menüben. Ígaz, egy szóközt beszúrnék, hogy jobban olvasható legyen. Olvashatóságról lévén szó, jobb lenne, ha találnál egy más szint a menüben lévő fehér helyett, mert eléggé nehézkesen olvasható első ránézésre. Amivel én kezdeném az az, hogy átalakítanám frameless szerkezetre, majd a többi apróságra is figyelmet fordítanék Sok sikert!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2008. 01. 06. - 20:25:44 » |
|
Kissebb felbontásban már a menüben is megjelenik a csúszka. Az Untitled-el kéne valamit csinálni (<title>) a menü gombjait szerintem kép nélkűl is meglehet oldani. Ha képben akarod akkor legalább kacsacsőr helyet rakj be valami mást. Ha a "fo_frame"-edet nézzük akkor a háttered ismétlődik. Ezt bekéne állítani norepeat-ra, hogy szebb legyen, bár ha neked így jó akkor jó. bár a felhasználók szemével kell gondolkodni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
un.
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2008. 02. 28. - 10:43:20 » |
|
ha már egyszer beregisztráltam énis szeretnék egy őszinte kritikát a blogomról www.urbansblog.freeblog.hu hozzáteszem hogy még elég fiatal vagyok (15) de ezmiatt nem kell kímélni engem nyugodtan mond meg ami nem jó mert ezzel szeretnék továbbra is foglalkozni előre is kösz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2008. 02. 28. - 14:28:03 » |
|
Üdv a fórumon! Az első kritika az, hogy nem kell a www  Az oldalad úgy tartalmilag, mind design szempontjából egyedi. Ha jól értem a design, akkor egy minimalist stílusú bloggal van dolgom, szóval annak tökéletesen megfelel a design. Ha kissé el szeretnél szakadni az egyszerűségtől, akkor ajánlom figyelmedbe, hogy vigyél be több színt a sablonba, pl. a fejlécbe  Csak így tovább!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
un.
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2008. 02. 28. - 16:14:30 » |
|
először is tetszik a fórumod nagyon is  és kösz az üdvözlést is nos igen valamilyen szinten minimalista stílusú (akárcsak én) nem szeretem eltúlozni a dolgokat és nem szeretem az eltúlzott dolgokat sem...  viszont szeretem az egyéni dolgokat  már dolgozom az új fejlécen mert már más is mondta hogy legyen színesebb csak az a baj hogy én művészalkat vagyok (rajzolok ,festekstb.) és nem tudok a sok szín közül választani mert mind tetszik de viszont van a fekete és a fehér azok a kedvenceim mert semleges színek ezért úgydöntöttem hogy szürke lesz  sajnos csak max 1 évig foglalkoztam css és html dolgokkal és hát mit mongyak elfelejtettem azokat is amiket tudtam  sajna azért van a sablon csak nagyon amatőr munkálatokat tudok végrehajtani pedig tudnék mit javítani és hát kösz az építő kritikát
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2008. 02. 28. - 18:43:17 » |
|
Nos, ha csak az a gond, hogy elfelejtetted, de még ha az alapoktól is akarod kezdeni: itt van a fórum, segítünk. Írd meg kérdésed a megfelelő témakörbe és megpróbálunk magyarázatot és megoldást találni kérdéseidre 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|