|
Tupacko
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 2008. 03. 30. - 08:56:17 » |
|
Üdv itt! Láttam már a munkád a tutorialon, szóval nem új. Nekem tetszik, csupán két apróbb hibán javítanék: a fejléc alján vannak elmosódott "kilógások": vagy egyértelműbbé tenném azokat vagy eltüntetném (levágnám az oda nem járó részeket egy sima téglalap alakú kijelölést használva, hoy legyen egyenes). A másik dolog a menü linkjei. Csúnyácskák, hogy alá vannak húzva: szerintem sokkal jobban mutatna, ha nem lennének aláhzva és amikor fölémész, akkor fehér lenne a szöveg és egy narancssárga (amilyen színű a menü általános szövege) téglalapba jelenne meg. Designos, egyszerű és szép.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jana
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 2008. 03. 30. - 09:11:04 » |
|
És erről mi a vélemény? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 2008. 03. 30. - 12:23:02 » |
|
A fejléc szövegek túleffekteltek. A betűkről szedd le az antialiast, a baloldali menü szélesebb kellene legyen vagy az elérhetőség szzövegek kissebb betűvel kellene legyenek írva, mert így érik a széleket. A sarkak kerekítése pixeles. A tartalmi részek téglalpja szintén túzsúfoltak, lásd a fényképezőgép helyzetét. A színvilág az szép.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
un.
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 2008. 03. 30. - 18:55:05 » |
|
a kerekítések valóban pixelesek az nem szép. Nekem az első ami szembetűnt hogy a virágnak ott a bal-felső sarokban hiányzik a széle. Ajánlanám hogy google-vel keress valami olyan virágot aminek megvan minden oldala  Én személy szerint nem raknám a menüben lévő elemeket jobbra-zárósra (szerintem legyen a standart balra-záró) A színvilág tényleg szép. És ahogy azt már Tupacko is említette a tartalom rész nagyon zsúfolt... De ezeket az apróságokat leszámítva szép munka 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 2008. 04. 02. - 17:23:41 » |
|
Készítem az oldalam utódját. Várom az építőjellegű kritikákat.Még félkész állapotban van az oldal a viccek nincsenek feltöltve. http://www.humorporta.extra.hu/jupiter/index.php
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne lopj! Az állam nem tűri a konkurenciát.
|
|
|
|
un.
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 2008. 04. 03. - 14:06:31 » |
|
így már sokkal szebb, hogy ninccsenek azok a fekete csíkok benne. így számomra sokkal jobban egybeáll az oldal nagyon szép munka (taps) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 2008. 04. 03. - 20:13:01 » |
|
Na mostmár elkészűlt teljesen az oldal. Kérem az építőjellegű kritikákat. www.humorporta.extra.hu
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balou
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 2008. 04. 03. - 22:04:50 » |
|
Így első ránézésre csak egy baki tűnt fel: Bal felső rész, a regisztráció gomb feléről hiányzik a szöveg..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balou
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 2008. 04. 29. - 19:00:09 » |
|
Halihó! Itt egy tegnapi alkotás...tartalmi szempontból még üres, meg egy-két dolog rajta elég gagyi, de egyenlőre ennyi telt csak tőlem Portfólió
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 2008. 04. 29. - 21:57:34 » |
|
A fejléc szöveg nagyon nem helyén való: túleffektelt, szélsősőgesen eltér a háttér grafikától. Szvsz, fele széleffekt is elegendő volna. Tovább haladva a grafikai vonalon, szvsz, elég fölösleges a tartalmi rész körüli glow effekt. Bár nem vagyok nagy helyesíró, de azt hiszem, hogy a "logok" rész "logók" kellene legyen 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balou
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 2008. 04. 30. - 15:17:45 » |
|
Hm..köszi  A fejlécet megnézem majd kicsit máshogy akkor:) Az outer glow azért került rá, mert nélküle nagyon elveszett a tartalmi rész, vagy nem tudom,hogy mondjam..túlságosan beleolvadt.. A logo/logó részen sokat gondolkodtam, mert őszintén szólva mindkét verziót láttam már több magyar oldalon...  De tény, hosszú óval talán magyarosabb 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 2008. 05. 03. - 21:55:20 » |
|
Na itt van egy új kinézet amiről kérném az építő jellegű kritikákat. http://humorporta.uw.hu/index.php
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 2008. 05. 04. - 00:57:02 » |
|
Sajnos nem tudtam megnézni: HIBA - 502 A PHP script tullepte a maximalis futasi idot!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csiga
Új tag
Nem elérhető
Csúszómászó
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 2008. 05. 04. - 10:10:59 » |
|
A túl erős, rikító színű csíkozás nagyon nem tetszik. És a kék helyenként nagyon zavarja a szemem. Inkább világosabb pasztell színeket használj, azok nem bántják annyira a szemet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 2008. 05. 04. - 11:10:03 » |
|
Szerintem az extra-s humorporta sokkal jobb. Letisztult, szép és olvasható. Na már most, ezek az uw-s oldaladról nem mondhatók el:( Sajnálom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 2008. 05. 04. - 12:19:06 » |
|
Szerintem az extra-s humorporta sokkal jobb. Letisztult, szép és olvasható. Na már most, ezek az uw-s oldaladról nem mondhatók el:( Sajnálom.
Igen erre már rég rájöttem úgyhogy ez már a kukában van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 2008. 05. 17. - 17:43:06 » |
|
Újra kiszeretném kérni a véleményeteket: http://users.cwi.hu/humorporta/oldal/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 2008. 05. 18. - 22:38:29 » |
|
Ez nagyon jó! Amit javítanék az, hogy a menüben fehér lenne a szöveg, amikor az egér fölégördül. Gratulálok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 2008. 06. 02. - 16:02:33 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 2008. 06. 02. - 18:12:52 » |
|
Két szembetünő hiba:
* a fejléc célesebb, mint az oldal tartalmi része * a középső oszlop el van tolodva vertikálisan és nem kezdődik szintbe a két oldalléccel
Egyébként, egy ennyire keskeny felépítésű oldalt két oszloposra alakítva, sokkal vonzóbbá lehetne tenni, mivel nem lenne ennyire zsúfolt.
Jó munkát!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. 06. 05. - 16:42:58 írta Tupacko »
|
Naplózva
|
|
|
|