kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 2008. 03. 15. - 12:21:23 » |
|
Igazad van így sokkal szebb a menü. A Javascriptes vrázsport, meg a szöveget kiszedtem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne lopj! Az állam nem tűri a konkurenciát.
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 2008. 03. 15. - 13:49:29 » |
|
Szerinted is jobban néz ki. Tetszetős oldal 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 2008. 03. 21. - 20:26:35 » |
|
Személy szerint nekem az első tetszik. A második túl erőszakos vagy nemtom... De ez csak az én véleményem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csiga
Új tag
Nem elérhető
Csúszómászó
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 2008. 03. 21. - 20:34:41 » |
|
A második az inkább ilyen morbid viccekhez való szerintem, azt személy szerint nem használnám, a másik meg amúgy is jobban illik az oldal kinézetéhez 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 2008. 03. 21. - 22:00:02 » |
|
Sokkal kellemesebb az új fejléc  A kékre szavazok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
un.
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 2008. 03. 22. - 21:47:14 » |
|
igen nekem is az 1. tetszik a jobban de az a fekete csík minden körül az oda valahogy nagyon nagyon nem illik oda  legalább is szerintem nem az én szememet nagyon szúrja ha valami vidámabb szín lenne jobban összetartaná az oldalt de a fejléc az szép 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 2008. 03. 24. - 20:36:19 » |
|
Csináltunk haverral 1 oldalt, vagyis még nincs kész. Egy bicajos oldal, a mountykerekpar.hu újított verziója, admin menüvel stb.. Várom az 5leteket, kritikákat, meg amit ilyenkor szoktak http://mounty.extra.hu/index.php
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csiga
Új tag
Nem elérhető
Csúszómászó
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 2008. 03. 24. - 20:48:47 » |
|
Hali! Én mutatnám a saját kis oldalacskám elképzelt kinézetét: EZ volna  Szerintetek? Használható kinézet?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 2008. 03. 24. - 22:51:45 » |
|
TreamX: szeritnem nem talál ez a kék szín a kerékpárokhoz, főleg nem a hegyi bringákhoz  Valami világos szürke sárgával és naranccsal vagy barnás design sziklákkal. A fejlécben alig vettem észre a szlogant annyira beleolvad a háttérbe. Szerintem érdemes megnézni nagy belföldi és külföldi bringás oldalak webshoppját és "ötletet lopni". Csiga: első ránézésre érdekes, viszont közelebbről már nem annyira egyértelmű a logóban lévő kék rész, talán túlefektelt. A PHP forráskódot mindenképpen színezném ( http://www.php.net/highlight_string). A szövegek közt talán érdemesebb lenne nagyobb közt hagyni. A menüben nem talál a pink szín (maga a színkombináció jó, de a kékkel és az oldal témájával nem talál). A színeknél maradva, a háttéren elég szemellenes a kék írás. Nem szégyen a jólmegszokott kontrasztokat használni, világos háttéren, sötét szöveg. Mindekettőtöknek sikeres fejlesztést kívánok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 2008. 03. 25. - 12:02:58 » |
|
TreamX: Én ha a helyedben lennék, raknék a kerékpárokról, meg minden kiegészítőről képet, mert így a látogatónak megkönnyíted a választását.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne lopj! Az állam nem tűri a konkurenciát.
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 2008. 03. 25. - 13:03:08 » |
|
igazad van, jó 5let;)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
un.
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 2008. 03. 26. - 21:26:24 » |
|
TreamX: igazat adok az előttem szólóknak a képek kellenek és valami kerékpárhoz illő szín Csiga: szerintem ez a jobb oldali menü (amiben a kategóriák és az archívum szerepel) nagyon nagy a szöveghez képest. A fejléc alatt levő kék csík túl vastag és szerintem felesleges is. Nyugodtan megnagyobbíthatnád a fejlécet annyival és kivehetnéd onnan azt a csíkot. a kék szöveg valóban szemzavaró. Szerintem a rózsaszín teljesen rendben van az oldalon, csak még csempészhetnél valahova belőle, hogy ne csak 1 helyen jelenjen meg! És asszem nincs más észrevétel 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 2008. 03. 27. - 13:35:50 » |
|
Már nemsoká készen van, vagyis kész sose lesz, mindig lesznek újítások, de szerintem már érdemes rá, hogy megmutassam s véleményt kérjek tőletek! http://vtpc.extra.hu/index.php?module=main
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balou
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 2008. 03. 27. - 14:38:04 » |
|
Őőőő,így belekukkantva az index forráskódjába egy kérdésem lenne: mit keres a kód közepén egy style részleg? a kkep-es részre gondolok..nem lenne tisztább minden stylesheet-es formázást egy külső fájlba rakni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 2008. 03. 27. - 14:44:20 » |
|
Őőőő,így belekukkantva az index forráskódjába egy kérdésem lenne: mit keres a kód közepén egy style részleg? a kkep-es részre gondolok..nem lenne tisztább minden stylesheet-es formázást egy külső fájlba rakni?
sok css fájl külső fileba van, csak ezt a párat már nem tettem külsőbe, szerintem elfér itt is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 2008. 03. 27. - 17:07:02 » |
|
Mindeképpen külső fileban tárold a CSSt! Az oldalról: eddig is tetszett a letisztultsága, de van azért egy két gond/ötlet: a vendégkönyv ne legyen görgethető horziontális irányban, mert csúnya. Legyen több hely a szöveg és a design elemek közt, gondolok itt arra, hogy a fő oszlopban a szöveg és a szegélyek közt túl kevés a köz és zsúfoltnak tűnik. Egy ötlet, a menüben ne csak a link színe, hanem az egéssz háttér váltson más színre a jobb esztétikum hatását keltve! Ügyes!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csiga
Új tag
Nem elérhető
Csúszómászó
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 2008. 03. 28. - 17:59:20 » |
|
szerintem ez a jobb oldali menü (amiben a kategóriák és az archívum szerepel) nagyon nagy a szöveghez képest. az direkt lesz olyan nagy, bár először engem is zavart  A fejléc alatt levő kék csík túl vastag és szerintem felesleges is. Nyugodtan megnagyobbíthatnád a fejlécet annyival és kivehetnéd onnan azt a csíkot. Ha minden jól megy, annak lesz a későbbi időkben egy más szerepe, azért van ott. a kék szöveg valóban szemzavaró. Szerintem a rózsaszín teljesen rendben van az oldalon, csak még csempészhetnél valahova belőle, hogy ne csak 1 helyen jelenjen meg! És asszem nincs más észrevétel  Akkor a kékkel mit csináljak? Fehér az jobb volna? A rózsaszín meg szerintem az mostanság az ilyen színvilágban a trendi helyen szerepel 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 2008. 03. 29. - 12:33:46 » |
|
TreamX: szeritnem nem talál ez a kék szín a kerékpárokhoz, főleg nem a hegyi bringákhoz  Valami világos szürke sárgával és naranccsal vagy barnás design sziklákkal. A fejlécben alig vettem észre a szlogant annyira beleolvad a háttérbe. Szerintem érdemes megnézni nagy belföldi és külföldi bringás oldalak webshoppját és "ötletet lopni". Teljesen egyetértek Tupackoval, ezek alapján világosbarnára színezném a hátteret. A betűtípust Tahomára vagy Arialra cserélném, de a times new roman semmiképpen sem illik az oldal kinézetéhez. Azonban ha belegondolok, még a tanácsokat megfogadva is "üres" lenne az oldal. Nem tudom miért érzem ezt, de talán javítható lenne, ha feldobnád még pár képpel. Ezeket elnézve szép az oldal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
[ dying.inside ] tudastarlap.extra.hu
|
|
|
|
Jana
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 2008. 03. 29. - 22:45:36 » |
|
Megrendelésre készítettem: http://szivkorus.extra.huEz volt az első oldalam, amit CSS-sel raktam össze. Gondolom, olyan is. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|