AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. 02. 02. - 14:47:30 » |
|
Kb hétmillió találat... Google
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
totti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. 02. 02. - 17:40:53 » |
|
köszi. még az a kérdésem lenne hogy: jelenleg phpbb fórumom van és az ottlévő beléptetőt szeretném beletenni az indexembe hogy ott a felhasználónév és a jelszó beírása után belehessen lépni a fórumra. azt hogylehet megcsinálni? már rákerestem google-ba de semmi
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. 02. 02. - 17:45:06 írta totti »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. 02. 02. - 18:18:20 » |
|
H a csak annyit akarsz,. hogy az oldalról lehetssen belépni, szerintem ha másolod a belépési formot, az bőven elég.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. 02. 03. - 00:04:09 » |
|
Szia. Nekem volt google találatom... Amúgy phpbb magyar oldalán van a válasz. Okosan kell keresni és nem feladni ha nem jön be semmi kézzel fogható. Itt egy konkrét link.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. 02. 09. - 19:28:28 » |
|
Halihó! Szerintetek mi lehet a jó gyógyír az "Ihletitus lostitus" kórra?(Ihlethiány) Csak mert már kicsit bosszant Lehet,hogy kéne valami jó kis témát találnom..de ha eröltetem,csak rosszabb  Vagy ha be is ugrik valami, tutira nem tudom valamiért azt kihozni,amit elképzelek.. Más: Találtam relative szimpatikusnak tűnő webdesigner képzést..96ezer forint  Szerintetek?  (80 órás képzés)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. 02. 09. - 20:39:02 » |
|
Ahhoz hogy ihletet kapjál nem szabad erőlködni valamin, akkor a gondolataidba merűlsz, és nem tudsz figyelni rá rendesen. Kicsit ürítsd ki a fejed, sétálj, szívj egy kis friss levegőt, majd tiszta fejjel álj neki megint. Sikerűlni fog! Amit az oktatáson megtanítanának azt meg tudod egy kis idő ráfordítással, tanúlni. Nézz utána sok dolognak, tanúlj a neten erről, és azt veszed észre hogy már fel is tudsz építeni egy tökéletes design-t. Annyival előnyösebb hogy oktatásra jelentkezel, hogy kapsz róla papírt. De nem mindíg a papír a lényeg hanem a rátermettség, tehetség.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. 02. 09. - 20:46:02 » |
|
Tudom én ezt...csak gondoltam hátha valaki tud bölcsebbet  Az oktatás azért lenne jó,mert van egy-két sötét volt azért,amit autodidakta módon 100%ig nem lehet befedni...plusz az a papír is sokat számít,főleg,mert ezzel akarok foglalkozni...és a melóhely keresésnél nagyot tud dobni a latba 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. 02. 10. - 12:14:41 » |
|
Nekem ha nincs inspirációm, vagyb egyszerüen le vagyok törve, mint a bili füle egy rossz nap után/előtt, akkor fogom magam, veszek egy zuhanyt (meleget, hideget, mikor hogy esik jól). Sétálok, sportolok, kajálok valami ínyencséget, vagy csak egyszerüen kidőlök az ágyon és hallgatok valami (szövegmentes) zenét, ami megnyugtat ... pl. a hegedűszó nagyon nyugtat. Próbálom elfelejteni minden bajom és nem észrevenni, hogy a nyakamon a hurok. Természetesen észre kell venni egy idő után, hol van az a pont, amikor talpra kell állni és tenni kell a jó végeredményért! Ez a legnehezebb, felkelni a pihenésből!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. 02. 12. - 10:07:48 » |
|
Es megis mozog a fold ... ma ujra eletre kelt a Statgep, remelem ezuttal egy huzamosabb idore  Hajra Statgep! Szerk.: tevedtem ... megint leestek 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. 02. 12. - 13:56:29 írta Tupacko »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. 02. 13. - 15:38:06 » |
|
Nemtudjátok valami szabályzat "sablont" meg ilyesmiket hol találok? mer nem nagyon tudok ilyeneket megfogalmazni, megírni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2008. 02. 13. - 15:43:16 » |
|
Tudni nem tudom, de nyugodtan használhatod az én szabályzatom átszerkesztett változatát, ha gondolod.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2008. 02. 13. - 15:44:31 » |
|
hmm. köszi. nemsoká át is írom, aztán belinkelem hogy így megfelel-e neked 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2008. 02. 13. - 15:49:29 » |
|
Tudni nem tudom, de nyugodtan használhatod az én szabályzatom átszerkesztett változatát, ha gondolod.
A fórum szabályzatán kivül van máshol szabályzat? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2008. 02. 13. - 15:52:18 » |
|
Az oldal láblécében találsz hasonló dolgokat (impresszum stb.), megaztán a szabályzat végén:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2008. 02. 13. - 15:58:53 » |
|
Most hogy átolvastam az Impresszumot, találtam egy hibát. Az oldal bővítése egyszerű! Regisztrálj, majd kérj szerkesztői. Ezután belépsz és megírhatod, amit közzé szeretnél tenni. Természetesen nem kapsz egyből jogot, először bizalmat kell szerezz. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a nem ide tartozó bejegyzéseket, habár törlési lehetőség is van  . Az oldal bővítése egyszerű! Regisztrálj, majd kérj szerkesztői. -> Az oldal bővítése egyszerű! Regisztrálj, majd kérj szerkesztői jogot(?). Talán így helyes, lehet hogy csak én nem értem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2008. 02. 13. - 16:00:50 » |
|
Jaja, köszi szépen, hogy szoltál.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2008. 02. 13. - 17:39:01 » |
|
Mrjake remélem megtalálod ezt a topicot  akkor folytassuk itt. szóval, mivel megadtad már a sajátodat, már csak a php scriptes maradt  am tetszik a Tiéd 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2008. 02. 13. - 17:58:27 » |
|
Nah,a múltkori sulis témát kicsit tovább folytatva: most találtam is egy jót,igaz, kicsit húzós ára van (96ezer),,de meg tudom szerencsére oldani..bár a kereteimet kicsit ki fogja üríteni..(észtországi európabajnokság,ez a suli,felszerelés frissítés néha..  ) De már jelentkeztem is . Elég szimpatikusnak tűnik, majd kiderül,hogy mi lesz belőle..majd adom az infokat róla  Mellesleg az infosuli.hu-n található webdesign képzésről van szó 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2008. 02. 13. - 18:02:16 » |
|
fúúú, én ilyen árat ki nem fizetnék, meg ilyenekért egyáltalán nem. De lehet hogy megéri. Sok sikert:P
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|