|
Tupacko
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2008. 02. 22. - 09:26:22 » |
|
Ezen a heten el vagyok utazva es csak a kovetkezokre van idom: rokonlatogatas baratok munka Jovo hettol ujra tobbet leszek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 2008. 03. 10. - 15:04:18 » |
|
Bárki, aki ki szeretné rakni a Rubik kockát, jelentkezzen nálam!  leírással, vagy akár videóban is segíthetek :]
|
|
|
|
|
Naplózva
|
[ dying.inside ] tudastarlap.extra.hu
|
|
|
|
Balou
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 2008. 03. 19. - 20:04:08 » |
|
Kicsit az utolsó két blog bejegyzéshez kapcsolódva,de el is térve lenne egy kérdésem: Kinek mi a véleménye/tapasztalata a MacBook-okról?Minőség,teljesítmény, hibafaktor,stb?Mert hallottam olyat,hogy hardver szempontból gyakran haltak...de olyat is,hogy ez csak a régi szériára igaz, meg ha elő is fordult, az apple gariba cserélte,stb..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 2008. 03. 20. - 00:03:50 » |
|
Őszintén, amíg az Apple termékei messze a legmegbízhatobbak (statisztikák meg a tudomásom szerint), addig nem paráznék a hibássága miatt. Ha lenne rá módom, száz plusz egy százalék, hogy vennék egyet 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balou
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 2008. 03. 20. - 10:40:31 » |
|
Hát igen, én is ezért kérdezem..bár per pillanat nincs cca 300 ezrem rá  Valahogy ez az év anyagilag egyenlőre nem baráti  Most no melo,ellenben nem kevés pénzt fizettem már ki imádott sportomra:) Hiába,no, ha az ember versenyszerűen íjászkodik,annak ára van  (200 ezres íj, 175 eurós nevezési díj a nyári EB-re Észtországba,plusz ott majd a szállás,odaút  És akkor még nem számoltam a felkészítő versenyeket egész évben,meg egyéb dolgok  ) De amit a bemutatkozós topicban írtál,ahhoz hozzáteszem: ha Pesten jársz vagy a Velencei tó partján,Kápolnásnyéknek, szívesen megtanítunk  (Nyéken saját bolt áll rendelkezésre párom által  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 2008. 03. 20. - 15:13:32 » |
|
Nos, ha versenyszerüen űzöd az íjásztatot, azt hiszem az egy olyan dolog, amibe megér pénzt fektetni. Nem feltétlen íjászat, legyen az bármi, amit szeretsz és ami lehetőséget nyit bármiféle egyedi lehetősére, ami felejthetetlen emlékekkel adományoz, érdemes költeni. Nos, egyelőre kissé messze esik úgy Pest, mint a Velencei tó  Viszont, köszönöm a nyári kirándulási tippet 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
un.
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 2008. 03. 20. - 22:38:27 » |
|
a MacBook-on én már nem gondolkozom hanem álmodozok róla... Ugyanis szeretnék venni egyet de árának kb a fele van csak meg... Várni kell még egy kicsit... Viszont elbizonytalanít hogy annyiból amennyim most van vehetnék picit jobb paraméterekkel rendelkező modellt mint a MacBook, de azon nem fut Mac OS X Úgyhogy most kivárok... Egyszer majd csak összegyűlik a pénz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 2008. 03. 21. - 16:51:33 » |
|
Hála a ténynek, hogy Apple váltott Intel procikra, bármilyen Intel Core 2 Duora fel elhet rakni a Leopardot  Engem az zavar inkább, hogy drága a hard is és a soft is ... amíg nincs egy stabil keresete az embernek, nem érdemes belevágni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 2008. 03. 24. - 13:09:50 » |
|
mivel már közel egy éve ismerem és olvasom a webpillangót, belinkeltem a blogomban (dying-inside.blog.hu) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
[ dying.inside ] tudastarlap.extra.hu
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 2008. 03. 24. - 14:03:56 » |
|
nemtudjátok honnan tudnék olyan zenéket letölteni mint ami "drift partikon" szokott lenni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 2008. 03. 24. - 20:03:04 » |
|
dying.inside: köszönöm! TreamX, álltalában trance zene szokott szólni. Keress rá hasonlókra: NFS széria zenéje, egyéb utcai autós játékok zenelistája, videóük végén írja, hogy milyen zene szólt, kifejezések: "tuning mix" "drift music" "street race music video" "hot import nights" stb. Biztosan sok találat lesz. Viszont figyelj arra, hogy illegális letölteni a zenéket! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 2008. 03. 24. - 20:34:36 » |
|
Nem is ugy gondoltam, kell a címe hogy megtudjam venni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 2008. 03. 27. - 10:20:45 » |
|
nemtudtok valami progit amivel tok dnb zenét csinálni? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 2008. 03. 27. - 19:10:42 » |
|
van 1 vezetéknélküli trust billem, és néha elállitodik. pontosabban megváltozik néhány funkcioja: print screen helyett nyomtat.. nemtudjátok hogy lehet visszaállitani, vagy milehet a gond?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 2008. 03. 27. - 22:45:52 » |
|
Nem tudom, ilyennel nem találkoztam, pedig nekem is wireless desktopom van. Esetleg gynegül az elem/aku a billentyüzetedbe? Az is lehet, hogy valami zavarja a jelt. Nézd meg, hogy ha van a jelvevőn egy gomb: Lock. Nekem van (A4Tech), és azt ha aktiválom, akkor csatolja a billentyüzetem a jelvevőhöz és csak az én billentyüzetem jeleit érzékeli, mást erősebben szűr.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 2008. 03. 27. - 23:11:45 » |
|
van 1 kis kulsocska mellette, de az is elállitódott, a számológépet hozza be 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
un.
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 2008. 04. 03. - 14:11:20 » |
|
Nem tudtam hova írjam meg ezt a kommentet szal megírtam ide. A fórumról lenne szó. Nagyon tetszik meg minden, csak 1 dolog zavar. Tudom hogy Tupacko-n múlik hogy hallgat -e rám, vagy nem de én megírom. Tupacko : Szerintem kereshetnél valami szebb szmájlikat (smiley) Mert a mostaniak kicsit furák... Ez csak egy ötlet, nem tudom a többiek hogyan vannak a dologgal. Szerk.: Bocsi most vettem észre hogy van olyan topic is hogy : Oldal, fórum bocsi... de már ide írtam meg.... 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. 04. 03. - 14:31:21 írta un. »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bazsi
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 2008. 04. 03. - 20:57:25 » |
|
Én azt szeretném kérdezni(lehet, hogy hülyén fog hangzani): A skin, amit a photoshop videotutorialokban látok, az a windows alatt van, és ha igen, akkor honnan lehet letölteni? Az én windowsom nem ilyen:( (még)
Üdv: Bazsi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 2008. 04. 05. - 19:01:47 » |
|
un. vannak fontosabb dolgok is, mint az emotikonok. Jobban szeretném, ha már meglenne az új WebPillangó vagy, ha újabb írások kerülének fel az oldalra. Sajnos még nem sikerült összehozni, pedig próbálkoztam úgy is, hogy ti küldenétek be leírást. Egy jelentkezés volt ezidáig, csak sajnos csak IEben működő dologról volt szó. Az általános, cross-browser, leírás még nem készűlt el. Bazsi: Windows Vista téma. Megtalálod a softpedia.com-on a témát, vagy az üzletben a Vistát 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|