Hi Tupacko.
Örömmel olvastam a cikket, pont ilyesmit kerestem már régóta.
Elég jól állok free scriptek letöltése, testreszebása alakítgatása terén (itt most nem a programozásra gondolok...

)
A te scripteddel is fogalkozgattam, de állandóan hibát ir:
Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /nfs/extra/m/mr/mrjake/wwwroot/test/index.php on line 134
mindenhogy probáltam már, de mivel én csak szkriptfabrikátor huligán vagyok, nem sikerült sehogysem...

A sor igynéz ki:
if( strcmp($mod,$get_mod) == 0 ){
Konkrétan leírom, mire szeretném használni, mert a fórum olvasása után végleg összezavarodtam...
Van egy index.php, ami ugye bejön, ha meghívom a böngészőböl.
Ez az index áll mondjuk egy fejléc rétegből, oldalt (vagy bárhol) egy menüsáv rétegböl, embedelt XSPF playerrel, meg flash gombokkal, csatolt css-el..stb, ez a statikus tartalom....
Van viszont egy központilag elhelyezkedő "tartalom" réteg, és ide illeszteném be a szóbanforgó szkriptet, hogyha a menüsávon megnyomom pl. a biography gombot, behozza arra rétegre a biography.php fájl tartalmát (ami szintén meg van pakolva embedelt flash-el..stb) Kérdésem, hogy ez a szkript alkalmas-e erre a feladatra?
illetve akkor ahogy értettem, szkript által meghívott oldal a <html> tag-et nem kaphatja, hanem a fájl csak pl <body> taggal kezdödhet? <head> tag lehet?
méginkább illetve a linkeléssel kapcsolatban: Ccounter van az oldal mögött, igy minden gomb kap egy id-t, és a ccounter ezekkel trace-el.
Ha ccountban a gombhoz rendelt valódi link helyére irom ezt pl :
index.php?module=biography
(és a szkriptben ez van a biography nevű modulnál:)
$modules["biography"] = "biography.php";
...akkor ha jól értem, az index file gombsorán lévő biography gomb megnyomásakor abban a rétegben, ahol bent figyel a szkript, megjelenik a biography.php fájl tartalma?
Ha nem, akkor ezt hogyan tudom elérni?

Az oldalam már kicsit keszekusza, és most elhatároztam, hogy az alapoktól újrairnám, de ehhez kéne egy ilyesmi motorszerűség, nézd meg a régit, bár elég fapad, és keszekusza, de a a háttérben van már pár kész project, de nincs kilinkelve a müködő oldalra...
(
http://www.mrjake.org )
köszönöm a segítséget, és elnézést, ha első nap, első órás alap dolgokat kérdeztem...