Sziasztok!
Van egy fotóblogom (
www.rfoto.host56.com), azonban saját domain címre és tárhelyre költözöm, így mindent újra kell csinálni (meg úgyis kicsit rendet akarok tenni a rendszerben), és új sablont is szeretnék a blogra.
Nagyon sokat keresgéltem, eddig nem nagyon találtam jót... Fehér hátterű, minimal designú kéne.
Szóval, ma találtam egyet:
http://www.siiimple....wordpress-theme
Letöltöttem, de aktiválva teljesen "szétesett"... Nem olyan, ahogy elképzeltem...
De a design nagyon tetszik...

Mivel iszonyat egyszerű design-ról van szó, lenne valaki olyan kedves, hogy segít nekem egy meglévő sablonból (gondolom így egyszerűbb, de akár egy teljesen újat is kezdhetünk, ahogy egyszerűbb...) megcsinálni ezt?
Amit szeretnék: bal felül (ahogy itt is:
http://s51370.gridse..._uncomplicated/ ) a blog címe, alatta kisebb betűvel egy szlogen, a jobb oldalon a linkek helyett a kategóriák (a sok meglévő helyett létrehoznék néhány újat), és valahol a 2 oldal linkje (rólam és kapcsolat). A bejegyzések pedig a 2 oszlopban lennének, mivel így 3-ban nem fér el kép vagy videó, ami alapfeltétel (mivel egy fotóblogról van szó

). Úgy szeretném, hogy a bal oldali oszlop szélesebb lenne mint a másik, és ide jönnének a (pl) fotó kategória postjai, tehát amelyikben kép van, és a másik oszlopban lennének a "sima" postok, amiknél nincs kép. Kicsit távolabb kéne egymástól helyezni a két oszlopot, mint a linkelt oldalon, és azt is szeretném ha ott lenne, hogy melyik kategóriában van a bejegyzés, hány komment van eddig, esetleg a tag-ek is, illetve egy Facebook like-oló gombocska, de ezt énis megtudom csinálni...

Valahova még egy linkek listácska is kéne. Alul pedig egy halványszürke téglalap, amiben ismét ott vannak a kategóriák, a tag-ek, az oldalak, egy számláló, egy kis szöveg... ennyi. Kb erre gondoltam (ja, meg talán valahol egy kereső, részletkérdés).
Tehát tényleg elég egyszerűnek tűnik, de én nem értek sajnos a témához annyira, hogy megcsináljam... A meglévő kódot mindig szoktam piszkálgatni, de a legnagyobb haragban a "pozícionálással" vagyok, ezt nem nagyon vágom hogyan kell...
Szóval valaki segítene? Hogy cserébe mit adok? Pf hát nem tudom, kitenném a blogjának/weboldalának linkjét a linkajánlóba, összebarátozunk, ha találkozunk (pl fotós talin

) meghívom egy italra... jobbat nem tudok

Ja, és mondjuk ha nagyon jól sikerül a sablon, esetleg aprópénzért árulhatjuk is...

Esetleg énis tudok segíteni fotós dologban.
Minden segítséget köszönök előre is!
Üdv