Sziasztok!
Nos, hát úgy gondoltam hogy én is bemutatkozom.
Szijártó Józsefnek hívnak, 1988 januárjában születtem Szekszárdon. A Hutchington név a Starsky&Hutch filmből jött, éppen regisztráltam egy fórumra, amikor hirtelen kellett kitalálni egy felhasználónevet, és hát mit ad isten... pont az ment a tévében. Ennyit a nevem történetéről.
Első weboldalamat 15 éves koromban csináltam, azóta sok víz lefolyt a Dunán, és jelenleg egy hazai nagyvállalatnál, az MVMI Informatika ZRt-nél dolgozom mit webdesigner. (Az MVMI ZRt. feladata az MVM - Magyar Villamos Művek - informatikai szükségletének kielégítése) Rengeteget próbálkoztam, de az igazi ugrás az életemben az volt, amikor megalapítottam saját cégemet 2006-ban. Ezt egy darabig csináltam, kisebb-nagyobb sikerrel, rengeteget tapasztaltam, és fejlődtem, aztán 2007 novembere óta a fent említett cégnél dolgozom. Mostanra eljutottam egy olyan szintre hogy bátran kimerek állni, és véleményt merek formálni mások munkájáról, bár nem állítom hogy az én munkám tökéletes, de mindig törekszem, nem a 100, hanem a 110 százalékra. Nem szabad lustának lenni ebben a szakámban, lehet hogy csak 2 pixel hiányzik a sikerhez. Azt oda kell tenni!
Egyebek rólam (off):
- Kedvenc ital: Jim Beam
- Kedvenc étel: nincs
- Kedvenc előadó: Axwell
- Kedvenc opsys: Ubuntu
- Kedvenc telefon brand: Motorola (Z6-om van)
- Kedvenc autó brand: Peugeot (406-om van

)
- Hobbi: Fotózás, kirándulás, zeneírás
Remélem ez elég kimerítő bemutatkozás volt.
Üdv,
Huthington