|
|
Csiga
Új tag
Nem elérhető
Csúszómászó
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2008. 03. 28. - 17:55:33 » |
|
Első szélvédőn nem értem a fehér csíkokat, az valami durva tükröződés akar lenni? Felnik kicsit homályosak  Ezen felül nagyon faján néz ki a kocsi, mondjuk én egy BMW emblémát biztos ráraknék  (BMW mánia miatt)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2008. 03. 29. - 02:44:23 » |
|
Nekem nagyon tetszik, viszont módosítanék néhány dolgot. Tennék neont az autó aljára, esetleg egy nonfigurati, tribal, grafikát az auto oldalára, karbon elemeket vinnék fel, a képen az autóra fokuszálnám és lesőtétíteném az kép széleit, esetleg gorunge stílusban, olyan NFS MostWante alakot öltve. Gratulálok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
varcsa77
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2008. 04. 15. - 12:27:28 » |
|
Sziasztok !
Nekem az lenne a kérdésem hogy CS3 alatt hol találom meg az imagemap funkciót. Egy logón belül szeretnék egy kattintható linket létrehozni. Elöre is köszi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2008. 04. 15. - 20:48:08 » |
|
Ilyen a CS3tól kezdődően nincs a PSben. Mivel nem alapértelmezett az ImageReady sem, ha jól tudom, így vagy Fireworkshoz vagy Dreamweaverhez kell nyúlni. Sok sikert!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
varcsa77
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2008. 04. 16. - 04:26:30 » |
|
Ahogy jobban körbeolvasgattam a témát én is ezt tapasztaltam. Visszatettem a CS2-t. Imageready-ben kell szerkeszteni ha minden igaz akkor a slicetoollal, eddig meg is vagyok. Viszont elmenteni nem tudom úgy, hogy jó legyen, ebben tudnál nekem segíteni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2008. 04. 16. - 20:35:17 » |
|
Őszintén szólva nem tudom, mert én csak kép készítésre használom a PSt és barátait, a HTML részét én készítem sima texteditorban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
varcsa77
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2008. 04. 17. - 02:43:32 » |
|
Bármilyen imagemap készítő dolog érdekel, amit könnyen gyorsan meg lehet tanulni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
principessa
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2008. 04. 29. - 17:08:07 » |
|
Halihó!! Tudnátok nekem segíteni?  Photoshop 7.0-m van. Hogyan tudok teljes alakos képből egy arcot kivágni és beilleszteni más arcot. Tehát adott kép kép és én arcot szeretnék cserélni.angol nyelvű a photoshop. kééééérlek aki tudja írjon gyorsan nekem,ha lehet az email-emre,mert én nem vágom ez a fórum hogy működik. bunny@freemail.hu
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2008. 04. 29. - 22:35:45 » |
|
Fórumon nem illik emailes segítséget kérni  Szívesen segítünk megtanítani a fórum használatát, tedd fel kérdésed az általános társalgóban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Yeti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2008. 05. 01. - 14:49:24 » |
|
Halihó!! Tudnátok nekem segíteni?  Photoshop 7.0-m van. Hogyan tudok teljes alakos képből egy arcot kivágni és beilleszteni más arcot. Én a gyorsmaszkkal ki szoktam jelölni a kivágandó részt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ti mind egyéni egyéniségek vagytok, de én nem!" 
|
|
|
|
totti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2008. 05. 05. - 19:39:57 » |
|
sziasztok. tudnátok nekem mondani egy oldalt ahonnan photoshophoz lehet egyedi alakzatokat letölteni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2008. 05. 06. - 00:46:16 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2008. 05. 27. - 17:29:39 » |
|
Sziasztok. Ismét felétek fordulok egy béna kérdéssel. Szóval készítettem egy pnt kiterjesztésü képet PS-ben transparent háttérrel (átlátszó) Na most ez IE ezt a képet fehér háttérrel jeleníti meg, a Firefox meg úgy ahogy kéne átlátszóval. Mit kell beállítani, hogy független legyen a böngészőktől?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kovger
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2008. 05. 27. - 18:15:54 » |
|
Én a .gif és a .png képformátumot ajánlom.
ui.: .png formátumu képek sokkal szebben mutatnak.(szerintem)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne lopj! Az állam nem tűri a konkurenciát.
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2008. 05. 27. - 19:13:50 » |
|
Jah bocs elírtam!  Én is a png-re gondoltam. Szóval az nálam UE-ben fehér hátterü. átlátszó helyett
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
lipmat
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2008. 05. 30. - 11:21:32 » |
|
hello
lenne egy érdekes kérdésem:
Megoldható photoshopban hogy a színeket pl egy desing tervnél egyszerűen tudjam változtatni? pl. megadok háttérnek egy zöldet, akkor ahhoz képest kicsit más zölddel színezek ki valamit. Ezután ugyanezt egy barna variációban is meg szeretném nézni, hogy ugyanazok az arányok legyenek a színek között. Megoldható-e hogy a kulcsként megadott szín változtatásával a hozzá tartozó színek is rögtön módosulnak?
köszi üdv lipmat
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Yeti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2008. 06. 08. - 21:12:11 » |
|
Hello! A minap egy oldalt csinálgatok, és sehogy sem tudok rájönni hogy a menüben hogy csináltam, amit csináltam   a home felirat háttere az alap háttérhez képest...megtudnátok mondani hogy hogyan csinálhattam ?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ti mind egyéni egyéniségek vagytok, de én nem!" 
|
|
|
|