Odin
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 2010. 07. 15. - 09:52:01 » |
|
Szerintem nem... nem tudom, hogy már mi eredeti és mi nem. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"A harcos nem attól harcos, hogy feladja amit szeret, hanem, hogy szereti amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen... A jó harcos nagyon is sebezhető.. Ez teszi igazán bátorrá!"
|
|
|
|
Piszi
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 2010. 07. 20. - 02:32:18 » |
|
Sziasztok! Lenne egy "hatalmas"  kérésem és remélem tud nekem valaki segíteni. Néhány hete megkaptam az egyik partneremtől a cs5 web prémium csomagot de a Magyar nyelvű verziót és elképesztően az agyamra megy a magyar photoshop.  Esetleg valaki nem tudná feltölteni akárhova (esetleg privátban tudok adni ftp elérhetőséget is) az angol nyelvi fájlokat? A nyelvi fájlok a program files/adobe/photoshop cs5/Locales mappában vannak. Előre is köszönöm. Üdv L.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
lowert
Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 2010. 07. 21. - 08:14:36 » |
|
Szia! En nem hiszem, hogy az en Mac-es verziom jo lenne neked, es szerintem nem is abban a mappaban vannak a nyelvi fileok, mert Locales/en_US mappa osszesen 1.2Mb... szerintem a nyelvi fileok mashol vannak. De ha ezek ellenere megis jo lehet, akkor Mac-es PS CS5 en_US filejait ide toltottem fol: http://www.megaupload.com/?d=WUTS5WE4
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 2010. 07. 21. - 19:34:54 » |
|
Nyelvi file csak szoveg, szoval 1.2 MB realis lehet. Egy masik megoldas, hogy letoltod a 30 napig ingyenes valtozatot, telepited, kiveszed a nyelvi fileokat, es torlod  Minden jot, Tupacko
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Piszi
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 2010. 07. 26. - 17:08:46 » |
|
Szia! En nem hiszem, hogy az en Mac-es verziom jo lenne neked, es szerintem nem is abban a mappaban vannak a nyelvi fileok, mert Locales/en_US mappa osszesen 1.2Mb... szerintem a nyelvi fileok mashol vannak. De ha ezek ellenere megis jo lehet, akkor Mac-es PS CS5 en_US filejait ide toltottem fol: http://www.megaupload.com/?d=WUTS5WE4Köszike, kipróbáltam elvileg ugyan az csak egy .dat fájl hiányzik belőle és a shortcuts fájlok tartalma nem ugyan az és így mikor átváltom a nyelvet és restartolom a photoshop-ot akkor azt írja, hogy unlicenced additional language pack found .... bla bla bla restart aplication  Szóval így nem volt kompatibilis de akkor lehet felrakom a demót csak nem tudom nem akad e össze a jelenleg feltelepítettel.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
lowert
Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 2010. 07. 26. - 17:52:52 » |
|
Kar erte :( Mindenesetre ha felrakod az angol verziot, akkor elotte mindenkeppen torold le a jelenlegit! Szerintem a mostani Serial Number-je mukodni fog az ujjal is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Odin
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 2010. 09. 19. - 17:33:46 » |
|
Üdv! Lenne egy kérdésem. Hogyan lehet Photoshopban csiszolt fém hatást készíteni? A válaszotokat várom!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"A harcos nem attól harcos, hogy feladja amit szeret, hanem, hogy szereti amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen... A jó harcos nagyon is sebezhető.. Ez teszi igazán bátorrá!"
|
|
|
|
|
|
Odin
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 2010. 09. 23. - 19:45:13 » |
|
Köszönöm, hálám üldözni fog! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
theo64
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 2010. 11. 18. - 17:26:38 » |
|
Sziasztok! Egy TTF betűtípust keresek. PDF állományban van, de csak, mint objektum, ezért a tulajdonságokban nem írja ki a használt betűt. Ha valaki tudna segíteni, e-mail-ban elküldöm a PDF állományt. Előre is köszönöm.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 2010. 11. 18. - 22:22:52 » |
|
Szia! Keszits egy screenshotot, vagj ki egy szovegreszt es toltsd fel ide: http://new.myfonts.com/WhatTheFont/ Ha szerencsed van, akkor megtudod, hogy milyen betutipus  Udv, Tupacko
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
theo64
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 2010. 11. 21. - 19:21:52 » |
|
Szia! Köszi a tippet. Kipróbáltam, de nem működik. Talán, mert tükröződés és ragyogás is van a betűn. Üdv: theo
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
liptakrobi
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 2011. 06. 04. - 13:59:40 » |
|
Sziasztok
Egy gyors kérdés: Adobe ImageReadybe hogy állítom be az animált gifnél a hátteret, ugy hogy az csak 1 képkockán van és az animálás a többin, viszont lejátszásnál a háttér mindig látszik, és az animálás felette fut?
köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 2011. 06. 15. - 19:20:39 » |
|
Minden kepkockanak tedd ugyan azt a hatteret.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 2011. 06. 17. - 15:54:52 » |
|
Orulok, jo lett!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tomi319
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 2011. 06. 17. - 17:49:06 » |
|
köszi hamarosan jelentkezem egy weblap designal is, már nagy része megvan oda kellet ez is. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
liptakrobi
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 2011. 06. 21. - 20:33:53 » |
|
Minden kepkockanak tedd ugyan azt a hatteret.
Köszi, igen tudom úgy csináltam, csak ekkor már pl egy 30 képkockás bannernál igencsak megnő a file méret akár 1Mega is lehet, de régen láttam olyant ahol a többi képkockákon csak az animálás változásai voltak és így nem is lett nagy a file mérete.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|