Steven
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 2009. 08. 16. - 21:44:11 » |
|
Ok! Köszi! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 2009. 08. 28. - 20:26:54 » |
|
Ügyes munka! Két dologra hívnám fel a figyelmed: a láblécben a linkek nagyon gyengén olvashatóak a kis kontraszt miatt, illetve a fejlécben, a hírnél, ahol egy halvány áttetsző réteg van a hír szövege mögött, szintén kicsi a kontraszt. Ott besötétíteném az az átlátszó fekete sávot, hogy olvashatóbb legyen a szöveg. Kérdés, miért kell flash fejléc? Szép fejléce van, szépen le is lehet kódolni HTMLnek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 2009. 08. 28. - 21:21:22 » |
|
Szeka kérése hogy legyen benne valami kis ,,mozgás"... de sajnos még nem sok ötletem van hozzá, hogy lesz megoldva.. :/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 2009. 08. 31. - 16:52:50 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 2009. 09. 09. - 20:00:46 » |
|
A design 99 szep, minimalista. A plakatok erdekesek, de van egy kifogasom: tul sok az effekt  Szemely szerint nekem az elso valtozat tetszik jobban. Gratulalalok mindkettotoknek!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 2009. 09. 17. - 18:52:16 » |
|
2 nap alatt sikerült ezt csinálnom: tarhelyem.net ... ^^
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #210 Dátum: 2009. 09. 18. - 01:03:21 » |
|
Sziasztok! Hosszú kihagyás után újra itt vagyok  Hoztam is egy kis szösszenetet, amit most éjjel dobtam össze. Igazából ez egy terv, ez fog felkerülni airbrush által a falamra majd az ágyam fölé valamikor  Az esetleges "anti-realista" vonások szándékosak, picit próbáltam egy minimálisan elvontabb, művészibb látásvilágot megfogni. Samurai In The Nature
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #211 Dátum: 2009. 09. 18. - 17:57:00 » |
|
Liti: Egyszeru, letisztult a tarhelyem.net! A szolgaltatas parametereit nem szeretnem kommentalni. Ugyes kis birodalmat epitetek  Csak igy tovabb, sok sikert! Balou: Te egy valodi muvesz vagy! Nekem nagyon tetszik! Minden reszletet te rajzoltal, vagy felhasznaltal elore elkeszitett reszleteket is? Pompas!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #212 Dátum: 2009. 09. 18. - 18:07:03 » |
|
Szia! Bevallom, csak minimális részleteket rajzoltam én, inkább a digitális technika trükkjeit használtam az összerakásához... Kicsit úgymond "bizonyíték" képpen hogy a mai "modern, eldigitalizálódott" világban is lehet olyat alkotni talán, mint amilyet régen, és nem csak a hiperszupercsúcsmodern művészetek maradtak meg...  Hiába, no grafikusnak tanulok valahol, és 4 órán keresztül különböző sokszorosító grafikával készült alkotásokat kellett bámulnom  De köszönöm az elismerést,jól esett.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #213 Dátum: 2009. 09. 19. - 17:44:07 » |
|
Liti: Egyszeru, letisztult a tarhelyem.net! A szolgaltatas parametereit nem szeretnem kommentalni. Ugyes kis birodalmat epitetek  Csak igy tovabb, sok sikert! Kösz, (de nekem a szolgáltatásokhoz és a többi ,,hóka-mókához" nem sok közöm van.. csak is kizárólag a designhoz.. ^^)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Steven
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #215 Dátum: 2009. 10. 02. - 22:59:16 » |
|
Ez jóóóó...és egyszerű. Sok szórakaozóhely plakátját átveszem nap mint nap. Azokon sok a handabanda,zsúfoltak. Az előzőekhez is gratula.  Photoshop vagy Illustrator?
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. 10. 02. - 23:04:47 írta Steven »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #216 Dátum: 2009. 10. 03. - 11:16:54 » |
|
köszi, photoshopot szoktam használni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #217 Dátum: 2009. 10. 03. - 12:39:06 » |
|
Egyszeru, szep. Amit meg ratettem volna, egy ket Ballantine's vagy Jack Daniel's uveget a hatterbe  Ha mar whiskey parti.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #218 Dátum: 2009. 11. 08. - 03:22:11 » |
|
Sziasztok! Rég jártam már megint erre (bár read only üzemmódban fel szoktam kukkantani néha,de sajnos nincs nagy forgalom  ) Hoztam megint két kis aranyost.. The Deadly Mystic Sea Ez a mostani hátterem...valamelyik álmatlan éjszaka szüleménye, amikor nagyon kattogott az agyam... Industrial style webdesign Ez pedig egy kis webdesign, bár mostanában nem igazán lesz felhasználva...bár álmok vannak róla...csak az álmok nem mindig valósulnak meg...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #219 Dátum: 2009. 11. 09. - 22:12:38 » |
|
A háttér nekem túl piros és komplikált háttérnek. Szeretem, ha letisztult a desktoppom  A weboldal terv az pofás darab. Szép, néhol kidolgozott. A szögletes és egyszerű doboz kereteken dolgoznék még (a szövegdobozok, a tartalmi részben), illetve a láblécben a szöveg nem olvasható.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|