AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2008. 01. 10. - 21:13:57 » |
|
Üdvözlőszöveg.ok Főoldal javaslat: 1. sztem az új híreket jeleníthetnéd meg, ami a lap újításairól, fejlesztéséről értesítené a usert. 2. Esetleg egy leírást amolyan történetet, hogy milyen célból hoztad létre oldalad. 3. Ajánlatokat, csomagokat, Elvileg weboldalkészítésről szolna... 4. A legfrisseb munkák ott jelennének meg, nem lenne szükség a jobb oldali részre. Így a felhasználó egyből a lényeget látja, tudja miről van szó. És egy leírást a munkáról...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 2008. 01. 10. - 21:25:25 » |
|
Ez a negyedik rész nem is olyan rossz ötlet...  Felrakni oda a legfrissebbet, a job oldali részre meg mondjuk kerülhetne egy mini linktár..vagy oda a "csomagok"..na,köszi  ezt még kitalálom hogy pontosan hogy is legyen 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 2008. 01. 10. - 21:39:33 » |
|
Nekem meg a jobboldali linktár ötlet tetszik  Esetleg partnerek és akkor ott lenne egy két banner, akikkel cseréltél...stb. Örülök ha tudtam segíteni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 2008. 01. 10. - 22:25:11 » |
|
Első sorban gratulálnék, szép. Javaslatok: 1. a friss munkákat,a hogyan azt AAron is mondta, azon az üres részen kellene megjeleníteni. A kivitelezéshez lenne ötletem: egy görgetős dolog kellene, ahogy jobbra viszed az egeret balra gördül az egész, és ha jobbra mozog az egérmutató, akkor meg jobbra, vagy akár gombokkal is megoldhatod ... szép és hasznos is egyben. 2. A szöveg nem illik oda: gondolok itt a kék színre magára, a betű típusra és méretre is. Egyszerűn nem oda illő. Én fehér, Arial vagy Tahoma, 10 pt betűkkel próbálkoznék.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 2008. 01. 11. - 15:48:15 » |
|
A Tahoma megvolt,ill. részben,kimaradt a CSS-ből..a 10es betűméret picurka volt,de mostmár 12n tökéletes. A kék meg marad,mert a többi,amit próbáltam,nem tetszett..a fehér határozottan nem volt jó...bármelyik fehér,nem csak a sima. Viszont erre a görgős dologra van valami tutorod esetleg,mert soha nem tudtam megcsinálni..  és most így perpill nem is tudom,hogy hogyan kéne egyáltalán rákeresnem...gondolom Javascripttel meg lehet oldani a dolgot,nem?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 2008. 01. 11. - 18:55:01 » |
|
Sem leirasom nincs, sem idom most egyet irni, de JSel is meg Flashel is el lehet kesziteni. Esetleg nezz utana ClearBoxnak, egesz jo galeria program, ha nem is fog gorogni, nagyon jo galeriaprogram, es elvegre az utolso munkaknal eleg az utolso x darab munka is, ami eppen kifer a fejlec es a fotartalom koze.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
P3rgair
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 2008. 01. 11. - 20:58:01 » |
|
Sziasztok! Látom felvirradt a topik, ennek örülök...ha már itt tartunk nekem is van egy új: 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 2008. 01. 11. - 23:39:36 » |
|
A "latest work" felirat tul fent van: folotte nincs hely, alatta tul sok is. Elejebe nem talal az a karika. A sotetzold menusoron nem a legszebbek a gombok  A header viszont kifejezetten tetszik! Ha a szoveg alatt es felett nagyobb hely lenne, akkor az oldal ossz hangulatan is nagyon javitana!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 2008. 01. 19. - 15:22:07 » |
|
hm.. megnéztem újra azt a weboldal fejlécet és nekem se tetszik annyira =) készítek inkább egy másikat :]
|
|
|
|
|
Naplózva
|
[ dying.inside ] tudastarlap.extra.hu
|
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 2008. 02. 01. - 19:01:13 » |
|
Nekem tetszene de valami szúrja a szememet.
Az elsőnél asszem a sok üres hely két oldalt, élénk színek, nagyranőtt gombok,és még szerintem a fejléced is elég nagyra sikerűlt. De figyelemfelhívó. a keresés gomb is hatalmas. A második művednél már tetszik a fejléc, max a tükröződést vehetnéd áttetszőbbé. A gombjaid itt is nagyokra nőttek. Az árnyék gyengébb lehetne.
De nem rosz. Hajrá.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 2008. 02. 01. - 19:59:16 » |
|
Az elsó éles színekben gazdag, a második már kellemesebb látványt nyújt, de:
1. a nem funkcionális elemeket, mint pl. a header kép, tedd kissebbé 2. részesítsd előnyben a tartalma = szélesebb design, nagyobb szövegfelület
Hajrá, szépen alakulnak az alkotásaid!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 2008. 02. 01. - 20:23:59 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
[ dying.inside ] tudastarlap.extra.hu
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 2008. 02. 01. - 21:09:07 » |
|
Az első nekem nem jön be, a másodikat vinném tovább. A fejléc még mindig nagyon nem funkcionális. Az általános szöveg ne legyen bold. Nagyobb teret a tartalomnak!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 2008. 02. 01. - 21:20:08 » |
|
Szerintem még a gombokon is javíthatnál kissebbre. Növelné a teret amúgy is meg optikailag is. És még mellé fér több hivatkozás. A szöveget meg nem "rejteném" el a sötét háttérbe. Feltünőbbé állítanám a színt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 2008. 02. 04. - 20:57:24 » |
|
Nekem is tetszik grat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 2008. 02. 05. - 11:14:39 » |
|
Ouff, ouff ... neked van ízlésed, viszont nem akarsz alkalmazkodni. Megint minden túlzottan nagyra van méreteve, a tartalom meg háttérbe szorul 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 2008. 02. 05. - 19:44:51 » |
|
Nincs más, mint invertálni az ihletedet. És tökéletes lesz. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
csmiskolczi
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 2008. 02. 09. - 14:07:55 » |
|
 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huElső komolyabb designom A photoshop-ot eddig csak internetről tanulgattam (kb 1 hónapja használom) Javaslatokat ötletet kritikát szívesen fogadok
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|