|
Balou
|
 |
« Válasz #220 Dátum: 2009. 11. 10. - 03:08:05 » |
|
Köszi a véleményt:) A háttérkép eredetileg nem annak indult...meg valahogy nekem most ez tetszik...néha előtör a művészi énem, és ki kell alkotnom magamból, ami épp bennem tombol...(lehetőleg Ti ne akarjatok ezek után elküldeni dilidokihoz  Múltkor rajztanárom felvetette látván ezt a képet,hogy jobb lenne orvoshoz fordulni,ha ilyen érzeteim vannak...én meg inkább közöltem,hogy nem én voltam az, aki akasztott embert csinált papírmetszetnek  ) A dobozok..az örök gondom  A tartalmi elemekhez "félek" úgy hozzányúlni, mint a többihez,mert előfordult,hogy átestem a ló túloldalára...de majd filózok rajta valamit. A lábléces dolgot meg csak odavágtam megszokásból, bár tény,hanyag módon... :S 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #221 Dátum: 2009. 11. 10. - 09:28:00 » |
|
Nem gond, gyakorlassal megszokod a tartalmi reszek stilizalasat is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #222 Dátum: 2009. 11. 11. - 18:14:42 » |
|
elkészült az egyik régebben bemutatott szeka designom is: www.djszeka.hu ^^ ill most dobtam össze ezt (bár nekem annyira nem jönn be :/ ) : quaderett3.eu (csak a design elemeket és az oldal vázát csinálgatam én.. a tartalom stb az már más reszortja volt )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Steven
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #223 Dátum: 2009. 11. 11. - 21:17:21 » |
|
(bár nekem annyira nem jönn be :/ ) Gondolom ez még nem végleges. A helyedben megnéztem volna egy pár hasonló műfajjal kapcsolatos design oldalt vagy templatet. Nézz körül pl. a www.webdesign.org oldalon. A templates kategóriákban találsz Music, vagy Night Club templateket. Inspirációnak nem rossz. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #224 Dátum: 2009. 11. 12. - 00:23:02 » |
|
A Szeka oldal jo lett! A masiknak nagyon ingyenes sablon szaga van, bar elkepzelem, hogy csak az otletet meritetted valami hasonlo oldalbol 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 2009. 11. 12. - 01:33:10 » |
|
A quaderettesen tényleg valamit lehetne pofozgatni...főleg, mert pl. a slideshow címsora,meg a lenti dobozon lévő szöveg szvsz olvashatatlan...meg tényleg nagyon sablon szagú... :S bár mostanában tényleg ez a stílus a divat...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 2009. 11. 12. - 16:23:09 » |
|
hát az ötletet már nem tudom honnan merítettem... mondjuk én a minimal design híve vagyok, nem szeretem túl csicsázni a dolgokat.. a tartalmi részt ( slide stb) már nem én csináltam, am valóban nagyon rondán mutat, lerontja az egész összhangját.. de mind1, majd csak észre veszik ^^ köszönöm az észrevételeket  :D
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 2009. 12. 26. - 12:20:10 » |
|
Liti, ugyes kis kepmanipulaciok, gratula  Andre, a 468x60-as bannerhez lenne egy kis hozzafuzni valom, a tobbi remek. Az emlitett meretu banneren az also sorban lehetnenek nem enyire koverek a betuk, illetve a cikkek egy blog sikerehez szoveg mehetne jobbra (es vele osszhangban az also sorban is ugy nojenek a kozok, hogy a SEO ez sikerehez vegzodjenek egy helyen). Menyjen annyit jobbra, hogy annyi legyen a koz, mint a bal oldalon a szoveg kezdeseig. Igy szimmetrikusabb lesz es nem lesz olyan zsufolt. A szinek jok, nem agyon effektelt. Kicsit XP stilus 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
André
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 2009. 12. 26. - 15:13:42 » |
|
Szia Tupacko! Köszönöm a kritikát, teljesen igazad van, a 468x60-as okozta a legnagyobb fejtörést. Amúgy a kék háttér a photoshop logójából származik  Üdv, André
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 2010. 01. 13. - 23:32:29 » |
|
A multigaming-on az elirasokat es a helyesirast leszamitva, a grafika nem eppen szem barat. Tudsz te ennel jobbat is  Pelda erre a Titusproductions, megnyero. Szepek a szinek. A Game House-on a betukkel es a szinekkel ellehet meg foglalkozni. Igy nagyon minimalista es tul sablonos, szvsz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 2010. 01. 25. - 00:04:15 » |
|
Szvsz ugyes!  Lehetne rajta meg finomitani, mert igy a szemedbe egnek a vilagos karakterek, de nagyon jo kiindulo pont 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 2010. 01. 30. - 15:04:46 » |
|
köszi !  Elkezdtem feltuningolni picit a cmsimple.eu oldalt, jelenleg igy néz ki: http://malcut-tar.extra.hu/cmsimple.eu/ ( még elég alfa verzió  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 2010. 01. 30. - 15:34:52 » |
|
Egy allando hiba az oldalaidon, hogy mindent kover (bold) betuvel irsz. Ket okbol rossz, egyreszt farasztja a szemet, masreszt meg nem olyan esztetikus. A logo pixeles, nagyon. A szovegdobozoknak kellene padding, mert igy rafolyik a szoveg a margora. A koncepcio jo, de a beta valtozatban azert figyelmet kell fektetni a reszletekre is  Csak ugyesen!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 2010. 02. 13. - 22:00:56 » |
|
próbáltam figyelni a tanácsaidra. valami ilyesmi lett a ,,beta verzio"  : www.cmsimple.eués közbe elkezdtem egy másik oldalt is, egy bordeauxidog tenyészet oldala: http://sopranohunkennel.com/test/
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. 02. 13. - 22:04:30 írta Liti »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 2010. 02. 14. - 23:40:19 » |
|
Nem jonnek be az oldalak. Suspended domain-t ad.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 2010. 02. 15. - 18:51:51 » |
|
a CMSimple -nél valami szolgáltató hiba van :S a másiknál meg rossz linket adtam: http://sopranohunkennel.com 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|