|
Tupacko
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 2008. 02. 09. - 15:11:09 » |
|
Üdv a fórumon. A színekkel ahogy látom nincs gondod, ízléses összeállítás. Még annyit, hogy az a sárga cucc nem talál annyira a "Munkáim" gomb mellé. Design szempontjából még nem látok rajta szöveget, de egy fekete szöveg, vagy valami sötét szürke nagyon passzolna. A designelemek túlméretezettek: fejléc, gombok, a bal oldali "zöldség". Ha weboldal terv, akkor nagyobb figyelmet kell fordítani a lényeges elemekre: linkek, tartalom és esetleg reklám (bár ez a már nem annyira lényeges elemek kategóriájából merít egy nagyot). Ha belefektetsz még néhány órát, elég jó weboldal kihozható belőle (a színek nagyon odavernek!). Sok sikert!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AAron
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 2008. 02. 09. - 16:28:28 » |
|
Szia! Egy hónap az kevés, ahhoz képest jó. a bol oldali zöld valaminek, nem látom értelmét, csak sok sok helyet foglal, túl erős, figyelem elvonó. A gombok nem találják a helyüket, a mellette lévő gomb? nak nem értem funkcióját. Túl sok az átmenet háttérben gombban egyaránt.
Ha elég időt fordítasz rá akkor egyre jobban fog menni. Kitartást!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv. Aaron
|
|
|
|
csmiskolczi
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 2008. 02. 09. - 18:47:52 » |
|
Köszi Guruk. A kis sárga gomb a csökkentlátó verzió hivatalos jelképe Jah és még valami Túl idegen nekem a webfejlesztés és a design világa egyenlőre tudtok nekem ajánlani valamit ?? Egy kicsit módosítottam rajta a menühöz nincs ötletem segítenétek ?
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. 02. 10. - 11:58:26 írta Tupacko »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 2008. 02. 10. - 12:10:02 » |
|
Arra kérlek, hogy olvass egy fórum etikettet, vagy szabályzatot, mert nem épp szép dolog egymást követően több bejegyzést is írni (van szerkesztés gomb). Ajánlani azt tudom, hogy használj google, hasonló kifejezésekkel (azért nem írok le egy halom oldalcímet, mert sok is van, meg ha valakit kifelejtek ne legyen sértődés belőle  ): photoshop leírás photoshop tutorial web design tutorial css gallery webdesign gallery inspiration gallery. Sok sikert és jó tanulást!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
csmiskolczi
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 2008. 02. 13. - 14:01:25 » |
|
Köszi egy nagyon beta változatban így néz ki: http://www.miskolczi.huNincs ötletem a háttérhez Köszi a segítségeket
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 2008. 02. 15. - 19:00:46 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
[ dying.inside ] tudastarlap.extra.hu
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 2008. 02. 15. - 19:10:31 » |
|
Nekem tetszik, bár lehetne kicsit designesebb, és szerintem használhatnál több színt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 2008. 02. 15. - 19:38:31 » |
|
Szép, bár több szin ráfér és az alsó rész túl nagy kihasználatlan "felhő" ... a láblécre gondolok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 2008. 02. 15. - 19:58:57 » |
|
...az alsó rész túl nagy kihasználatlan "felhő"...
nos az tulajdonképpen nem lábléc akart lenni hanem csak egy eleme a designnak, mert nekem így szebbnek tűnt. aztán később azt tartottam legalkalmassab résznek lábléchez... valentin napra pedig egy kis manipuláció (az eredeti kép: http://www.bloblo.hu/files/bloblo_BouquetbyHarusaki.jpg) ;]  és ezúton kívánok (egy napot késve) mindenkinek boldog valentin napot :]
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. 02. 15. - 20:02:51 írta dying.inside »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TreamX
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 2008. 02. 18. - 08:17:10 » |
|
Unatkoztam, ugyhogy elkezdteem csinálni egy új designet a Webpillangó (2)-nek, de aztán a fejlécen kivül már nem sokat csináltam, mer nem állt jól neki a többi rész, de a fejléc szerintem egész jó lett Mosolyog http://kepfeltoltes.hu/080217/header_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 2008. 02. 18. - 18:30:43 » |
|
nekem tetszik, de a fejlécben szerintem lehetne lejjebb a szöveg, az a fehér folt pedig mehetne a kukába. De amúgy jó.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 2008. 03. 06. - 13:56:15 » |
|
Tegnap/ma alkottam egyet..nem valami nagy durranás, inkább csak olyan poén-design.. de arra jó volt,hogy gyakoroljak  Tuti vannak benne még lehetőségek, meg hibák is  De több ötletem így nem volt   A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 2008. 03. 06. - 16:51:18 » |
|
az ötlet tetszik, kreatív, míg a megvalósítás csak kevésbé. amin változtatnék, a betűtípus, és az asztalon lévő ikonok. a többi szép.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Balou
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 2008. 03. 06. - 17:15:40 » |
|
Egen..az ikonok eléggé kényes részét képezik..elég nehezen tudtam eldönteni,hogy milyen legyen..gondolkoztam a default XP-s ikonokon is..de nem tudom..lehet,hogy lecserélem majd arra  a betűtípus meg default (szánom bánom,de tökre elfelejtettem átállítani  - ez a korral jár,hiába.. cavingtont a népnek  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 2008. 03. 07. - 00:32:14 » |
|
Hoggyal nem kezdünk mondatot: Hogy őszinte legyek, ha Win designt akarsz, akkor az hamarabb legyen Vistás. Ha csak egyes elemeket viszel be az oldalba az úgy szebb lenne, mivel nem annyira szembetűnő másolás, hanem csak a tetszetős elemek köszönnek vissza. Nem beszélve az etikai oldaláról a dolognak: az összes linuxost meg Macest ellenségednek teszed 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Yeti
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 2008. 03. 07. - 19:44:41 » |
|
ha hoggyal nem kezdünk mondatot hogyan kezdjük azt a mondatot hogy: Hoggyal nem kezdünk mondatot:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ti mind egyéni egyéniségek vagytok, de én nem!" Yeti oldala
|
|
|
|
ColdFly
Új tag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 2008. 03. 07. - 20:32:18 » |
|
Haverommal nekiálltunk egy GameHost Webadminnak. A lényege az lesz, hogy egy olyan játékhoz nyújtunk webes felületet, amihez még nincs. Értem ez alatt azt, hogy fájl feltöltés, szerver konfigurálás, egyebek  De Minden esetre először a webtervet készítjük. Ha van ötletetek, hogy nézzen ki, írjátok meg! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tupacko
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 2008. 03. 07. - 20:40:39 » |
|
Yeti ... ez lett volna a poén  ColdFly ... nagy munka, szuper jó tudás kell.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dying.inside