WebPillangó főoldal
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tárhely  (Megtekintve 4262 alkalommal)
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Dátum: 2008. 04. 15. - 22:17:58 »

Igényt láttam a téma iránt, így itt meg lehet beszélni a tárhelyekkel kapcsolatos dolgainkat. Enm számít, hogy ingyenes vagy fizetős a tárhely, egyelőre nem látom szükségét a külön kategorizálásnak.
Naplózva
Balou

Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 140


WWW
« Válasz #1 Dátum: 2008. 04. 15. - 23:07:35 »

Nah, garantáltan a gondolataimba látsz, az már biztos Mosolyog (De hát ez már csak így van,ha két '88-as találkozik Kacsint )

Épp mostanság gondolkozok azon, hogy mi is legyen nálam tárhely ügyben... Ugyanis egyre inkább rühellem az ingyeneseket...most épp az extra.hu-val szívok, mint a hülye... a friss regisztrációm meghibban teljesen minden nap...először a tárhellyel volt gond, aztán mindig generál egy olyan htaccess fájlt, ami miatt nem elérhető az oldal,stb...
Szóval most kezdek azon a ponton állni, hogy valami fizetős lesz belőle... nézegettem sok felé... intrex.hu-tól kezdve a web-solutionig mindent... aztán a minap egy jó barátom ajánlotta a mediacentert. Neki is van fent 2 oldala is náluk, és azt mondja, hogy idáig nem volt vele semmi gond, és azért az áruk is eléggé szimpatikusnak tűnik.
Naplózva

Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #2 Dátum: 2008. 04. 16. - 22:08:50 »

Garantálhatom, h nem látok senki gondolataiba. Nem vagyok gondolatolvasó Mosolyog Kaptam egy privát üzenetet, hogy mi a véleményem. Arra megadtam a kellő választ és létrehoztam ezt a témakört, ha még valakinek szüksége lenne rá. Sajnos nekem nem volt semmi félre kapcsolatom a Magyar hosting cégekkel, szóval véleményt sem tudok mondani.
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: