WebPillangó főoldal
Oldalak: [1] 2   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bemutatkozás  (Megtekintve 14824 alkalommal)
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Dátum: 2007. 09. 07. - 22:34:47 »

Ebben a témában mutatkozhatsz be.
Kezdeném is, mint téma nyittó post.

Becenevem Tupacko, már jó régen rámragadt, a valódi nevem tudja, aki eléggé közel áll hozzám, az interneten nem tenném közzé, bárkinek. Imádom a számítástechnikát, és nem véletlenszerű a jelző használata. Főleg webes dolgok fele hajlok, de kedvelem a normál programok grafikai kivitelezését is.
Programozás szinten sem panaszkodhatom, az évek alatt megtanultam néhány nyelvet. Szerintem, mint ahogy azt egykori tanítom is mondta, nem a programnyelv a lényeg, hanem az algoritmusok megismerése, a saját gondolatmeneted kialakulása. Igaza volt, a programnyelv az csak a formábaöntés, az utolsó lépés. Nem programnyelvben gondolkodnak, amikor egy programot megírnak.
Jelenleg egyetemista vagyok, gondolom, nem kell eláruljam milyen téren Mosolyog Emellet dolgozom, és szabadidőmben a család és a barátok mellet az internet is fontos helyet kap. Kb. ennyi.

Jó fórumozást kívánok mindenkinek!
Naplózva
TreamX
Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 165


WWW
« Válasz #1 Dátum: 2007. 10. 23. - 11:59:33 »

Sziasztok. 14 éves vagyok, szeretek photoshopozni. van egy vt-s oldalam, én magam is vt-zek. Ha kell PS-be segitség nyugodtan irj ha tudok segitek. Most tanulom a css/html -t
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #2 Dátum: 2007. 10. 23. - 15:18:52 »

Szia!

Légy üdvözölve a fórumon! Sok sikert kívánok neked minden téren, jó látni, hogy vannak még, akik 14 évesen nem a PlayStationt választják, hanem tanulgatnak. Valahol megéri, nekem végülis minden fáradozásom megérdemelt gyümölcsöt hozott Mosolyog
Naplózva
AAron

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 96


WWW
« Válasz #3 Dátum: 2007. 11. 17. - 21:59:19 »

Sziasztok!

Jakab Áron vagyok 22 éves. Becenevem AAron. Fogalmam sincs miért Hááát :DGrafikai programokat rég óta használok. Internetem 2 éve van.
Itt döntöttem el, hogy megtanulok weboldalakat készíteni, mert ez is egyik kedvenc hobbim.
Saját magamtól 1 év alatt sikerűlt megtanulnom nagyjából a webkészítést az internet által. Rengeteget fórumoztam, kérdeztem, idegeskedtem, de úgyérzem sikerűlt. Később elkészítettem saját weboldalamat, amit megint szeretnék átépíteni.
A digitális művészet az én erőségem. Grafikákban akarom megmutatni, hogy néha milyen a világ, vagy csak úgy készíteni egyet.
Programozást tanultam, de nem volt az erősségem, abbahagytam.
Ami most legjobban érdekel, az az animáció készítés.
3 dimenzioban való bemutatás. Ezért közép szinten elsajátítottam egy program használatát, és most ebben próbálok, megvalósítani egy egy ihletemet.
...
Naplózva

üdv.
Aaron
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #4 Dátum: 2007. 11. 18. - 20:36:08 »

Szép kis bemutatkozó, mini mult Mosolyog Kívánom, hogy sikerüljön a lehető legtöbbet elérned!
Naplózva
dying.inside

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 46


« Válasz #5 Dátum: 2007. 12. 18. - 15:30:21 »

Sziasztok! Én 9 éves vagyok. Már 6 éves korom óta használok photoshopot, bár akkor inkább csak rajzolgattam. 2006-ban komolyabban akartam megismerkedni vele. 2007 elején már haladó szinten ment. Most már eléggé profi vagyok belőle.
A HTML nyelvvel 2006-ban, 8 évesen kezdtem foglalkozni. Akkor még csak alap tageket ismertem. Más weboldalakon generáltam inkább HTML kódokat, majd azokat elkezdtem értelmezni. Azóta beszereztem a Dreamweaver nevű weblapszerkesztő programot. Most már honlapjaimon keverve használom mindkettő tudásomat. Szeretek sok időt áldozni honlapszerkesztésre. Ha felnövök, programozó szeretnék lenni.
Emellett járok zongorázni, szeretek játszani, és sok versenyen veszek részt. Szoktam foglalkozni a családommal és barátaimmal is.
"Röviden" ennyi.
UI.: akinek van türelme hozzám és ráér az taníthatna egy kicsit PHP-ra! MSN címem: cold.inside@hotmail.com
Naplózva

[ dying.inside ]
tudastarlap.extra.hu
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #6 Dátum: 2007. 12. 18. - 18:26:06 »

Ugyes vagy Mosolyog Nagyon fiatalaon kezdted. Arra azert megkerlek, hogy lehetoleg jo sokat jatoszdjal, focizzal a barataiddal Mosolyog A sok szamitogep elrontja a szemed Szomorú Regebben en is csak legyintettem (tudom, hogy ra se bagozol Kacsint ), de most mar nekem is kezdtek gondok lenni a szememmel. Meg boven van idod megtanulni a szamitastechnika macerait Vigyorog
Naplózva
AAron

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 96


WWW
« Válasz #7 Dátum: 2008. 01. 06. - 20:29:53 »

Jaja van még egy kis csöpp időd Kacsint
Bár Én kezdtem volna el foglalkozni 8 évesen a számítógéppel. Hááát
Naplózva

üdv.
Aaron
ColdFly
Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 13


« Válasz #8 Dátum: 2008. 03. 05. - 22:58:57 »

Nos, akkor én jövök. Egy 17 éves vas megyei tanuló vagyok. a webszerkesztést hobbi szinten űzöm még, de igyekszem minnél többet elsajátítani (sokat olvasok).
Bár az osztályban én foglalkozom egyedül weblapszerkesztéssel, igyekszem fejlődni. De az kicsit idegesítő, amikor MS Frontpage-val kell lapot csinálni. Ilyenkor inkább hanyagolom a grafikus felületet, amit már tanáraim is észre vettek. Habár már nem lehet programozói szakot választani (amit nagyon bánok), igyekszem a webfejlesztői felé érdeklődni. Sokan csak néznek, mikor szabadidőmben a vonaton felcsapom a PHP könyvet.

Nyitott vagyok olyan dolgokra, amiket még nem tudtam eddig megvalósítani. (lapozó script, meghívásos loginrendszer, template kezelő)
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #9 Dátum: 2008. 03. 07. - 00:41:50 »

Üdvözöllek a fórumon Mosolyog Ne érezd rosszúl magad, mert azt hiszed, más nem tanul a vonaton, vagy nem azt, amit te ... nem vagy egyedül Vigyorog A tanulás jó dolog, amíg tudsz, tanulj ... mert aztán eljön az az idő, amikor akarsz, de nem tudsz (idő vagy egyéb nehézségek).
Naplózva
kovger

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 89


WWW
« Válasz #10 Dátum: 2008. 03. 16. - 12:40:52 »

Mivel már elolvastam mindenki bemutatkozóját kedvet kaptam én is.
Kovács Gergő -Kovger- a becsületes nevem, 14 éves vagyok, 4 éve tanulgatom a weblapszerkesztést, már nagyon sok honlapom volt, de egyedül csak egy maradhatott a klánból, a www.humorporta.extra.hu (Humorporta). Eleinte nagyon sokat dolgoztam rajta, de mostmár csak akkor ha van kedvem, meg időm.
Jobban szeretek inkább a szabadban lenni szerencsére falun lakunk.
Még 7. es vagyok (nem buktam) így hamarosan itt a pályaválasztás. Programozó, meg informatikus nem lennék mert már nagyon sok ember ezt a pályát választotta,így az lessz amit szeretek csinálni. Majd idővel ti is megtudjátok, még én se döntöttem el nagyon.
Röviden ennyi.
Naplózva
un.

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 29


WWW
« Válasz #11 Dátum: 2008. 03. 16. - 14:12:13 »

Nos eljött az idő, hogy lerántsam magamról a "leplet" Mosolyog
Urbán Norbertnek hívnak alias n.urban vagy un. . Szlovákiában élek egy kis faluban. Most járom a 9. osztályt (ugyanis szlovákiában az általános iskola 9 éves). Most nemrég voltam felvételizni úgyhogy most már tudom hogy hová tovább... Egy Pozsonyi magán művészeti szakközépiskola animációs szakán fogok tovább tanulni. Érdekel a design, formatervezés(bár még soha nem próbáltam) a rajzolás, és minden olyan dolog ami kicsit is a design része Mosolyog . Régebben (úgy 2-3 éve)foglalkoztam a Html és a css nyelvekkel viszont nem érdekelt annyira úgyhogy abbahagytam a web-el kapcsolatos dolgokat. Később foglalkozni kezdtem a Photoshoppal. Már vagy másfél vagy két éve is foglalkozom vele folyamatosan. Mellette nekikezdtem a Flash tanulásának is viszont az most szünetel Mosolyog .A jövőben a középiskolán szerencsére mindkét programmal foglalkozni fogok, sőt még iyen 3d-s cuccokkal is. Hát úgy röviden ennyit mondanék magamról Mosolyog
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #12 Dátum: 2008. 03. 16. - 14:25:29 »

Üdv mindkettőtöknek. Többé kevésébé, már a kérdések kapcsán "elbeszélgettünk", viszont jó többet tudni rólatok. Példáúl nem hittem volna, hogy a n.urban, az név, valami globalizációs befolyásnak tekintettem az angol "urban" szóból Mosolyog A kovger név az valahonnan becsengett, hogy igen, ez Gergő kell legyen, de milyen az a "kov" magyar név ... és hát a legelterjettebb a Kovács, ugy-e bár.
un. neked már sok szerencsét kívántam, de itt mégegyszer megteszem: sok sikert, hajrá! Gergő, neked viszont ajánlom, hogy gondolkodj el a témán, mert egy jó választás sokban fog segíteni az egyetemi képzés alatt. Az valóban igaz, hogy sokan választják manapság az informatika szakterületét, de hatalmas a kereslet is, mivel egy óriási doméniumról van szó, aminek a személyi számítógépek vagy a rájuk írt programok csak egy kis részét teszik ki! Engem mindig nagyon vonzott pl. a robotika is, a cyber világ. Érdemes utánanézni, hogy mi is lehet egy infó gimnáziumot végző ifjúból! A további pályaválasztási témákat az arra kijeölt témakörbe várom Mosolyog Köszönöm az ötletet a topichoz!
Naplózva
un.

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 29


WWW
« Válasz #13 Dátum: 2008. 03. 18. - 21:16:10 »

Mosolyog tudom hogy nem vagyok épp találékony a nevemmel de sok olyan cég van aki a a saját nevét használja pl így fejből a John Deere-kombajnokat és hasonló mezőgazdasági dolgokat gyártanak és én is így raktam össze a saját nevem n -mint Norbi urban-mint Urbán Mosolyog 
De nagyon tetszik mert jól hangzik és könnyű kimondani... Én meg mégegyszer megköszönöm a támogatásod Mosolyog
Naplózva
Balou

Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 140


WWW
« Válasz #14 Dátum: 2008. 03. 19. - 20:02:40 »

No jo, mostmár én is megejtem ezt:) Ezer bocsánat a késésért, dehát ami késik..az nem jön időben Mosolyog

Szóval:
1988 nyarán láttam meg a napvilágot Váradi Balázs (Balou) néven, pont azon a napon, mikor egy egész kontinensnyi ország partyzott a függetlensége miatt Mosolyog (Nem az ufós függetlenségre gondolok, bár a nap ugyan az Vigyorog )
Elméleti síkon szám.tech szakközepet végeztem, de úgy komolyabb ismereteket inkább magamtól tanultam,meg abban a fél évben, ami az érettségim után volt programozói szakon..ami folytatódott volna tovább,ha létszám hiány miatt nem kell megszűnnünk, dehát van ilyen..és a sors furcsa játéka: grafikázni jobban szeretek, mint programozni Mosolyog Bár a CSS résszel viszonylag jó barátságban vagyunk, a PHP-tól meg távol maradok, úgy döntöttem, ezért is húzok inkább a webdesigner irányvonalba, amivel kapcsolatban most próbálok valamiféle papírt gyűjteni, és úgy munkába állni.
De azért nem feledkezek meg arról, amit Tupacko már mondott itt a "fiatalabb" csapatnak: sokat kint lenni a levegőn Kacsint Ez nekem szerencsémre megadatott az íjászat által Mosolyog
Naplózva

Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #15 Dátum: 2008. 03. 20. - 00:02:27 »

Üdv a fórumon!
Egy év beliek vagyunk Vigyorog Íjásat az jó dolog, annak aki ért hozza. Mindig is meg szerettem volna tanulni, de nem találtam soha senkit, aki ezzel foglalkozna. No, ne túlozzak, egyszer kicsi koromban fogtam verseny íjat, de akkor még ki sem tudtam feszíteni :-S No, nem veszem észre magam, szóljatok rám: Tupacko, az íjászat topic nem ide tart, írjál szépen az offtopicba Vigyorog
Naplózva
hawkkk
Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 7


WWW
« Válasz #16 Dátum: 2008. 08. 27. - 19:13:13 »

Hú, mit is mondjak, elnézve ezt a topicot kicsit olyan "első nap a suliba" fílingje van. Na de mindeg, kezdjek én is bele a dologba.
Fodor Tibi vagyok, 13 éves(1-4 osztályba Fodorkámnak hívot a tanítónő szóval megne haljam hogy valaki így fog hívni) Webdesign, programozás és xbox 360-ozás érdekel leginkább,(leginkább, kicsit rossz kifejezés,
jobban mondva csak ezek érdekelnek). Már volt egy rakat, cafat, honlapom.Leginkább most weboldalt csinálok pénzért mert egy play station 3ra gyűjtök. De most beszéljünk a sportról egy kicsit.  Hát, nemigazán szoktam, mert általában csak gipszel végződik a dolog...
Kb ennyit rólam.

Köszönjük Tibi,ügyes voltál, leülhetsz.
« Utoljára szerkesztve: 2008. 08. 27. - 19:14:53 írta hawkkk » Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #17 Dátum: 2008. 08. 27. - 20:41:04 »

Így van, köszönjük a bemutatkozást, szép volt, de NE ülj le Mosolyog Írjál bátran, azért van a fórum. A 0&1 hozott! Mosolyog
Naplózva
lowert
Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 111


« Válasz #18 Dátum: 2008. 09. 03. - 16:02:56 »

Sziasztok!
végignéztem ezt a részt, és gondoltam én is szerencsét próbálok, szóval 12 éves vagyok, Csongornak hívnak, felvételt nyertem a város (Szeged) legjobb 6 osztályos gimnáziumának matematika (és fizika is szerintem mert mindkettőböl 7.-es létünkre 9.es tankönyvet kaptunk)
A számítógépekkel ugy 8 éves korom óta foglalkozom olyan szinten, hogy valami értelmeset is csinálok (vagyis hanyagolom a játékokat), valamikor ekkortájt került fel a gépemre az első általam telepített windows (ami azért nekem nagy szó volt) mára kezdek belejönni a dologba, és már saját windowsom xp-m is van (módosított telepítőlemez), kedvenc tantárgyam mostmár az informatika (nem kell Comenius Logot tanulni Mosolyog hanem jön valami jó kis programozás) a matematika és a fizika, amik egész jól megyegetnek, bár néha szívesen letagadnám, mert az ismerőseim folyamatosan tőlem kérdezgetnek... ja és az  angol, hogy ne legyen full reál Mosolyog a HTML-t,CSS-t,PHP-t,JavaScriptet ismerem, tehát ezekben már egész jól haladok (unatkoztam és elkezdtem tanulni nyári szünetben, kb. 1 hónapja tanultam meg ezeket). Általában a WebPillango böngészésével és a saját honlapom készítésével verem agyon az időt, most hogy elkezdődött a suli, lesz már más is Mosolyog . Szeretek sportolni, kb. fél vagy 1 éve hagytam abba a kajakozást, most éppen Squash-ra (fallabda) járok... a lowert név pedig úgy alakult ki, hogy kellett gyorsan valami felhasználónév, így a LOL rövidítés és a WERT (egymás mellett lévő betűk) karaktersorozat összekapcsolásaként megszületett a LOWERT Mosolyog ennyit kell tudni kb., legalábbis ennyi jutott eszembe, Sziasztok
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #19 Dátum: 2008. 09. 04. - 09:53:13 »

Szia!

Üdv a fórumon. Jóleső érzés volt olvasni, hogy mennyire aktív vagy ennyire fiatalon. Kitartás, meglesz az eredménye!
Naplózva
Oldalak: [1] 2   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: