WebPillangó főoldal
Oldalak: 1 2 [3] 4 5   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Wordpress  (Megtekintve 46093 alkalommal)
lowert
Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 111


« Válasz #40 Dátum: 2008. 10. 14. - 16:05:43 »

Jó, köszi a tippet, megnézem a dolgot Mosolyog Majd leírom az URL-t is, amint egy kicsit jobban néz ki a honlap, és nem olyan mint egy patchwork
Naplózva
redvak

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3


« Válasz #41 Dátum: 2008. 10. 23. - 19:15:31 »

Sziasztok
sajnos gondjaim akadtak a telepítése közben, megadom a MySQL hozzáférésemet, hostot, mindent --> submit --> aztán a következő lapon a hasonló hibát kapom

--> run the install -->
a kérdésem hogy hol tudom bekapcsolni a chmod -ot, nemigen találtam sehun, se mysql -ben, sem pedig a forráskódban, bár igaz hogy jegyzettömbel írogatom, ott meg összehányva volt minden...
kérlek segítsetek
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #42 Dátum: 2008. 10. 24. - 22:26:00 »

Nos, a chmod() függvényt tíltja az Ultraweb, szóval nem tudod beállítani. A helyes kapcsolódási infót be tudod írni kézzel a config fileba. A zűrüsebb hiba az, hogy nem tudja elkészíteni az SQL táblákat. Ha nem állítottad be kézzel az SQL elérést, akkor lehet az a gond. Valamiért túl sok memóriát akar zabálni.
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #43 Dátum: 2008. 10. 27. - 17:53:11 »

A bejegyzés írásakor beteszed a more taget a szövegbe, ahol a törést akarod:
Kód:
<!--more-->
A sablonban a the_content() függvényt kell használd (minden rendes WP sablonban benne van a wordpress loopon belül).
Naplózva
iPatrick

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9


« Válasz #44 Dátum: 2008. 10. 30. - 16:26:09 »

megtennéd, hogy picit kifejtenéd bővebben a the_content() függvény használatát?  Zavart Nem vagyok már annyira kezdő a témában, de a wordpressel hirtelen sok kód zuhant a nyakamba, még kicsit elveszek benne..  Bibííí
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #45 Dátum: 2008. 10. 30. - 21:17:58 »

Minden wordpress-szel kapcsolatos függvénéyt, szépen leírva, megtalálsz a WP hivatalos oldalán. A the_contet() függvény linkje pl. ez: http://codex.wordpress.org/Template_Tags/the_content
Naplózva
iPatrick

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9


« Válasz #46 Dátum: 2008. 10. 30. - 22:29:45 »

probléma megoldva Mosolyog abban még tudnál nekem segíteni, hogy a wp_login.php - ban pontosan melyik sorban tudom beállítani a login átirányítást? csak mert firefox alatt szórakozik, és állandóan elkezd betölteni vmi wsa.extra.hu URL-t, és ez elég sokáig tart... gondolom találkoztál már a problémával... tulajdonképpen az lenne a legjobb, ha a már bejelentkezett usereket közvetlen az index.php-ra irányítaná.. Nagyon szépen köszi a helpeket!!
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #47 Dátum: 2008. 10. 31. - 09:51:29 »

Nem a wordpress nyavajája, az extra.hu ingyenes szolgáltatás velejárója. Sajnálom, de nem segítek kijátszani az semmiféle szolgáltatást, mert egyrészt pofátlanság (azért ingyenes, mert nem anyagiakkal fizetsz, hanem más módon segíted a szolgáltatót, pl. statisztikák), másrészt meg kizárhatnak érte - téged.
Naplózva
iPatrick

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9


« Válasz #48 Dátum: 2008. 10. 31. - 16:17:29 »

hmm.. akkor lehet későbbiekben saját domain mellett döntök... most még elég, hogy offoltam a regisztrációt... azért köszi.  Mosolyog
Naplózva
kovger

Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 89


WWW
« Válasz #49 Dátum: 2009. 01. 15. - 16:25:51 »

Hali!

Most ismerkedem a wordpressel de eddig csak a jó tulajdonságait ismertem meg.
Szükségem lenne egy Gyakran Ismételt Kérdések plugnira honnan lehetne letölteni? Nem találok seholsem ilyet.
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #50 Dátum: 2009. 01. 16. - 17:41:22 »

Egy tonna van minimum Mosolyog
http://www.google.com/search?q=FAQ+plugin+wordpress&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
Amugy, kellemes idotoltest. A WordPress nagyon halas CMS Mosolyog
Naplózva
lowert
Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 111


« Válasz #51 Dátum: 2009. 01. 17. - 15:20:17 »

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miféleképpen lehet azt megoldani, hogy minden hozzászósás, amit az adminisztrátor ír, valamiféle módszerrel ki van emelve? (Gondolok pl. a sárga háttérre, vagy a más betűtípusra)
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #52 Dátum: 2009. 01. 17. - 16:58:38 »

Erre egy jó módszer az, hogyha összenézed a szerző nevét és az admin nevét a comment loopban, pl.:

Kód:
<?php
  
if ( strtolower($comment->comment_author) == 'tupacko' ) {
    echo 
"egyéb kiírási mód";
  }
?>

Naplózva
lowert
Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 111


« Válasz #53 Dátum: 2009. 01. 17. - 19:11:20 »

Köszi a segítséget!
Naplózva
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #54 Dátum: 2009. 01. 18. - 12:14:41 »

Nagyon szívesen, máskor is Mosolyog
Naplózva
André
Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 42


WWW
« Válasz #55 Dátum: 2009. 01. 31. - 18:11:40 »

Sziasztok!


Remélem jó helyre írok, bár szerintem ez CSS is egyben, vagy nemtudom. Szóval, azt szeretném megtudni, hogy milyen pluginnal vagy css átírással, esetleg kóddal tudnék ilyen színes "dobozokat" králni egy bejegyzésbe, oldalba, menübe. Leírni nemtudom az elképzelésem, de itt egy oldal ami tele van ilyenekkel.

http://www.woothemes.com/the-woothemes-knowledgebase/

Segítséget köszönöm, André
Naplózva

FiLMLETöLTÉS.ORG | Ingyenes Film Letöltés, Napról napra egyre több film Mosolyog
Tupacko
WebPillangó

Adminisztrátor
Törzstag
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 966


WWW
« Válasz #56 Dátum: 2009. 01. 31. - 20:04:02 »

Egyszeru formazas. Fogsz egy divet, amibe belerakod azt a tartalmat, aminek a hatteret szinezni szeretned. A divnek adsz egy IDt, majd CSSbol formazod. Ha megnezted volna a forraskodot, egeszen biztos vagyok, hogy rajossz Mosolyog

Pl.

Kód:
<html>
...
<div id="kek">
....tartalom....
</div>
...
</html>
[code]

[code]
#kek{
  margin: 10px;
  padding: 10px 20px;
  background: #E2E3F9;
  border: 1px solid #9999CC;
}

Sok sikert Mosolyog[/code][/code]
Naplózva
André
Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 42


WWW
« Válasz #57 Dátum: 2009. 01. 31. - 20:28:01 »

Auuu. Ez most fájt magamnak. Ittvan minden kieg FF-hez, erre nem használom őket x') Köszi, megcsinálom.

off: küldem mail-t a lírással

Naplózva

FiLMLETöLTÉS.ORG | Ingyenes Film Letöltés, Napról napra egyre több film Mosolyog
André
Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 42


WWW
« Válasz #58 Dátum: 2009. 02. 01. - 16:26:43 »

Sziasztok!

Megint kérdeznék egy érdekeset. Van egy oldalam: oldalam.hu ez egy hobbi oldal, de van hozzá jó nagy tárhely ezért gondoltam ezen a tárhelyen lesz a blogom is. A cím egyenlőre így néz ki oldalam.hu/blog  A tárhelyen 2 wordpress motor is található, de régebben is 2 volt rajta, akkro lazán működött. Most újratelepítettem a blog könyvtára, és csináltam neki szép új MySQL adatbázst is. Mennyé ktelepíteni erre ezt kapom:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/umbro/public_html/blog/wp-config.php:1) in /home/umbro/public_html/blog/wp-includes/pluggable.php on line 850

Nagyon halvány lila gőzöm sincs mi a baj, az adatbázis különböző, régebben már működött egyszer így. Lécci segítsetek

Köszi, André
Naplózva

FiLMLETöLTÉS.ORG | Ingyenes Film Letöltés, Napról napra egyre több film Mosolyog
André
Új tag
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 42


WWW
« Válasz #59 Dátum: 2009. 02. 01. - 17:34:08 »

Bocs a két egymás utáni írás miatt, de azt mondta, hogy letelt az időkorlátom...

Módosítás: Probléma megoldva, utánanéztem a wp fórumán mélyebben és találtam egy olat, hog számít a karakterkódolás a config.php fájlnál. Fogtam a wordpress letöltött eredeti zip archivumát a config-sample.php-t kitömörítettem, Dreamweaverrel újraírtam, feltöltöttem és minden jó lett... Remélem majd nektek is segít


Üdv,  André
Naplózva

FiLMLETöLTÉS.ORG | Ingyenes Film Letöltés, Napról napra egyre több film Mosolyog
Oldalak: 1 2 [3] 4 5   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás: